FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Κυπαρισσία 4-1: Άρεσε ο Πανηλειακός-1 γκολ και 3 ασίστ ο Μενσά-2 γκολ ο Π. Τσίγκρηλας

Ημερομηνία: 04-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός έδωσε σήμερα το πρώτο φιλικό του παιχνίδι ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και επικράτησε στο Στάδιο Πύργου με 4-1 του Α.Ο. Κυπαρισσίας, που θα συμμετάσχει στην Α΄ Κατηγορία Μεσσηνίας. Οι «ερυθρόλευκοι» χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο και ιδίως οι τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές, που αποτελούν σπουδαίες μεταγραφές (Μενσά, Πεντρίνιο, Ολιβέιρα). Κυρίως ο Γκανέζος επιτελικός μέσος Εμμάνουελ Μενσά ήταν «όλα τα λεφτά» και συμμετείχε και στα 4 γκολ!


Ο Πανηλειακός προηγήθηκε στο 17΄ με κεφαλιά του Πεντρίνιο ύστερα από σέντρα του Μενσά από αριστερά. Ο Α.Ο.Κ. που έχει και φέτος 7 Ηλείους παίκτες (Δασκαλόπουλος, Π. Μπουτσικάκης, Κατσώλης, Μπακατσέλος, Παναγόπουλος, Χρ. Μπουτσικάκης και ο Καπλάνης, που δεν ήταν στο ματς), ισοφάρισε στο 26΄ με αυτογκόλ του Ολιβέιρα με κεφαλιά στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον Μαντζάρη, ύστερα από βαθιά μπαλιά του Π. Μπουτσικάκη.


Στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου ο Μενσά εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Π. Τσίγκρηλας με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Στο 60΄ ο Μενσά έκανε την επέλαση στον άξονα, πάσαρε κάθετα στον Π. Τσίγκρηλα που πλάσαρε εύστοχα για το 3-1. Και στο 72΄ ο Π. Τσίγκρηλας κέρδισε πέναλτι από τον Ντιόπ και το εκτέλεσε εύστοχα ο Μενσά για το τελικό 4-1.

Πανηλειακός: Μαντζάρης, Γαλανόπουλος, Λίμα, Δ. Τσίγκρηλας, Τζ. Ολιβέιρα, Κάλα, Κασμερίδης, Αρσενίδης, Πεντρίνιο, Μενσά, Π. Τσίγκρηλας. Αγωνίστηκαν και οι Διαμαντόπουλος, Ισαάκ, Μπάλλας, Κουρλός, Τσιριμπίδης, Νάνι, Κακόγιαννος, Κανάνι, Καραχάλιος, Πετρόπουλος.

Κυπαρισσία: Δασκαλόπουλος, Ανδρουτσής, Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ, Κύρκος, Κατσώλης, Παναγόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μπακατσέλος. Αγωνίστηκαν και οι Χ. Μπουτσικάκης, Καπλάνης, Μπούρας, Τσέρπια, Γκόγκας.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος