FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Κινήσεις για να μείνει στη Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 12-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός εντείνει τις προσπάθειές του για να καταφέρει να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική, κάτι όμως που φαντάζει δύσκολο (αλλά όχι απίθανο), εφόσον απέμεναν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η ομάδα είχε υποβιβαστεί και μαθηματικά.

Παρά ταύτα, οι άνθρωποι της Διοίκησης, συνεπικουρούμενοι από δύο πρώην παράγοντες της ομάδας, εντός της εβδομάδας θα έχουν συναντήσεις με τους Βουλευτές του νομού Ηλείας, αλλά και με αξιωματούχους της Ε.Π.Ο. στην Αθήνα, για να τους εκφράσουν τις θέσεις τους αναφορικά με την αναδιάρθρωση της Γ΄ Εθνικής, οι οποίες αν περάσουν, θα διατηρήσουν τον Πανηλειακό στην κατηγορία.

Ο Πανηλειακός, ο οποίος πορεύεται μόνος του στην Ηλεία αναφορικά με αυτή την κίνηση που κάνει και δεν έχει ζητήσει τη στήριξη άλλης ομάδας, ποντάρει στο γεγονός ότι οι θέσεις του δεν εκφράζουν μόνο τον ηλειακό σύλλογο, αλλά και πολλά άλλα σωματεία της Γ΄ Εθνικής, που επιθυμούν αναδιάρθρωση της κατηγορίας και γενικότερα ανασυγκρότηση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως απόρροια της πανδημίας του κορονοϊού.

Άλλωστε, όπως έχει γίνει γνωστό, μεταξύ των προτάσεων που έχουν κατατεθεί από την Επιτροπή Διοργανώσεων, είναι να μην υποβιβαστεί φέτος κάποια ομάδα από τη Γ΄ Εθνική και τη νέα σεζόν οι όμιλοι να είναι περισσότεροι, έστω για μια χρονιά.

Ο Πανηλειακός έχει στο πλευρό του και την ΕΠΣ Ηλείας, η οποία θα προβεί και αυτή στις απαραίτητες ενέργειες…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος