FOLLOW US: facebook twitter

Α2 ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Ο Κεραυνός Βρίνας για άνοδο

Ημερομηνία: 12-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εν αναμονή των αποφάσεων της ΕΠΣ Ηλείας για το τι θα γίνει με την άνοδο στις τοπικές κατηγορίες βρίσκονται οι ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις των κατηγοριών τους.

Με βάση τη φετινή προκήρυξη, αν δεν αλλάξει αυτή, και στην περίπτωση που Πανηλειακός και Ολυμπιακός Ζαχάρως υποβιβαστούν από τη Γ΄ Εθνική, τότε θα προβιβαστούν από την Α2 δύο ομάδες, ο Ερμής Πλατάνου και o Κεραυνός Βρίνας, ο οποίος υπερτερεί στην τριπλή ισοβαθμία με Θύελλα και Δάφνη.

Ο Κεραυνός στα παιχνίδια με Θύελλα και Δάφνη έχει 9 βαθμούς (έχει κερδίσει δύο φορές τη Θύελλα και τη Δάφνη στην Ανδραβίδα). Ακολουθεί η Θύελλα με 6 βαθμούς (έχει κερδίσει τη Δάφνη δύο φορές κι έχει ηττηθεί δύο φορές από τον Κεραυνό Βρίνας) και τρίτη έρχεται η Δάφνη, η οποία έχει 3 βαθμούς (έχει κερδίσει τον Κεραυνό στο Καλλίκωμο).

Έτσι, η ομάδα της Βρίνας είναι αυτή που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου για τη μεγάλη κατηγορία, μετά τον πρωτοπόρο τη στιγμή της διακοπής, Ερμή Πλατάνου.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να προβιβαστούν κι άλλες ομάδες αναλόγως και με το πόσες θα μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία τους.

Όπως και να ’χει, αρχές του Ιουνίου το θέμα της ανόδου αναμένεται να ξεκαθαρίσει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος