FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Η επόμενη μέρα «κρίνεται» σήμερα στις 7 μ.μ.!

Ημερομηνία: 24-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

*Στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτ. Ελλάδας!

 

Για σήμερα στις 7 μ. μ. στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτ. Ελλάδας στον Πύργο ορίστηκε η Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού στην οποία θα τεθεί επί τάπητος το μέλλον της ιστορικότερης ομάδας του Νομού. Οι ερυθρόλευκοι για ένα ακόμα καλοκαίρι βρίσκονται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, ειδικά από την στιγμή που άνθρωποι που έτρεξαν οικονομικά αλλά οργανωτικά  τα προηγούμενα χρόνια την ομάδα έχουν εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσουν είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είτε λόγω άλλων δικών τους προσωπικών κινήτρων. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το «αύριο» της ομάδας φαντάζει αβέβαιο και ο προβληματισμός στις τάξεις των φίλων της ομάδας είναι μεγάλος καθώς διάδοχη κατάσταση δεν υπάρχει πέρα ασφαλώς από τις όποιες φήμες ακούγονται περί επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στο νέο Δ.Σ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, το Δ.Σ. απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας αλλά και στους φορείς της περιοχής να δώσουν το «παρών» στη Γ.Σ. προκειμένου ο Πανηλειακός να μην κινδυνεύσει να μπει ξανά στο αδιέξοδο με το οποίο τέθηκε αντιμέτωπος ένα χρόνο πριν σε ανάλογη περίπτωση αλλά και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος που θα κοστίσει στην ομάδα στο θέμα του σχεδιασμού.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

«To ΔΣ του Α.Ο. Πανηλειακός καλεί σε γενική συνέλευση όλα τα μέλη του την Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 19:00 στα γραφεία της ΠΕΔ στον Πύργο.

Κύριο θέμα θα είναι η επόμενη μέρα της ομάδας μας.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο και τους φορείς της περιοχής να παραστούν.

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Χήτος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος