FOLLOW US: facebook twitter

Ο Γιώργος Μαυρωτάς στο Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ

Ημερομηνία: 24-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο και Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Μαυρωτάς, εντάχθηκε στη λίστα των ομιλητών του Διεθνούς Σχολείου του ΠΣΑΤ, που θα διεξαχθεί στην Αρχαία Ολυμπία, από τις 28 Ιουνίου ως την 1η Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς έχει πάρει μέρος πέντε φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, από το 1984 ως το 2000 και είναι ο πολίστας με τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική ομάδα με 511 εμφανίσεις και στο Σχολείο, θα παρουσιάσει την εμπειρία που είχε όλα αυτά τα χρόνια, από τη συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Το βασικό αντικείμενο του 6ου Διεθνούς Σχολείου του ΠΣΑΤ θα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες καθώς και η επόμενη διοργάνωση, το 2020 στο Τόκυο. Παράλληλα, θα γίνουν παρουσιάσεις πανεπιστημιακών και άλλων σπουδαίων προσωπικοτήτων, σχετικά με τον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό, ενώ θα υπάρχει εκτενής αναφορά στη σύνδεση του φωτορεπορτάζ με τα μεγάλα γεγονότα, αλλά και παρουσίαση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, που θα γίνουν τον Αύγουστο στην Πάτρα.

Το Διεθνές Σχολείο απευθύνεται σε αθλητικούς συντάκτες, μέλη και μη μέλη του Συνδέσμου, φοιτητές και σπουδαστές δημοσιογραφίας και συναφών σπουδών, καθώς επίσης και γενικότερα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό πρόγραμμά του.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου θέλει να ευχαριστήσει τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στην Αρχαία Ολυμπία, καθώς και τον Αντύπα Σηφάκη και το MILLENNIUM TRAVEL CENTER για την ευγενική παραχώρηση του λεωφορείου με το οποίο θα γίνει η μετακίνηση από την Αθήνα στην Αρχαία Ολυμπία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος