FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Εξετάζει την περίπτωση Τιάγκο Φερέιρα

Ημερομηνία: 06-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην αναμονή για να ξεκαθαρίσει το θέμα με τους ξένους στην Γ΄ Εθνική

Του Κώστα Πλιάγκου

pronisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου Πορτογάλου εξτρέμ Τιάγκο Ρόχα Φερέιρα ή αλλιώς Νάνι όπως είναι το προσωνύμιό του, λόγω της ομοιότητάς του με τον άλλοτε σπουδαίο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Ο Νάνι αγωνίστηκε την Κυριακή στο β΄ ημίχρονο στο φιλικό με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας, ως αριστερό εξτρέμ, αλλά δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Βέβαια, δεν έχει πολλές μέρες στον Πύργο και ίσως δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμα. Γι’ αυτό ίσως του δοθεί λίγος χρόνος ακόμα. Πάντως, ο βραχύσωμος Πορτογάλος είναι ταχύς και με καλή τεχνική κατάρτιση.

Ο Φερέιρα έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Εστορίλ. Τη διετία 2015-17 πήγε στην Άβες Κ19, ενώ το 2017-18 δόθηκε δανεικός στην Κανέλα 2010. Τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Άβες Β’ και εν συνεχεία πήγε για δύο χρόνια στην Επισκοπή Ρεθύμνου, στην οποία συνέβαλε στην άνοδο από την Γ΄ Εθνική στην Football League, κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2020-2021 με την κρητική ομάδα και είχε 17 συμμετοχές και 2 γκολ. Την περσινή σεζόν έπαιξε στην Καλαμάτα και από τον Γενάρη και μετά στον Ολυμπιακό Βόλου, στην Super League 2.

Ο Πανηλειακός, σύμφωνα με την περσινή προκήρυξη έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει άλλον έναν ξένο παίκτη και να έχει τέσσερις στο φύλλο αγώνα, από τους οποίους θα αγωνίζονται οι δύο. Ο ΚΑΠ όμως κάνει λόγο για συμμετοχή στην 11άδα μέχρι τεσσάρων ξένων παικτών και απομένει να χειριστεί το θέμα η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και να τεθεί προς συζήτηση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ερχόμενης Πέμπτης.

Ο ηλειακός σύλλογος δεν έχει παρά να περιμένει, ωστόσο φαίνεται πως αποκτά εξαιρετικούς ξένους ποδοσφαιριστές, με πλούσιο βιογραφικό, που θα κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος