FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Δωρεάν συμμετοχή στην ακαδημία!

Ημερομηνία: 22-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρωτοποριακή κίνηση από πλευράς ερυθρόλευκης Διοίκησης

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Συντριάδα η Γ.Σ. του Πανηλειακού και εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός από τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου. Παράλληλα, αποφασίστηκε από την Διοίκηση Ντάβαρη, από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, τα παιδιά των ακαδημιών να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν στην ερυθρόλευκη ακαδημία!

Ο αθλητικός εξοπλισμός στους μικρούς ποδοσφαιριστές θα παρέχεται από τον Πανηλειακό δωρεάν και επιπλέον οι γονείς δεν θα πληρώνουν την μηνιαία συνδρομή, ως είθισται σε όλες τις ακαδημίες στην Ελλάδα. Μια πρωτοποριακή κίνηση από πλευράς της ερυθρόλευκης Διοίκησης, που θέλει να καταστήσει τον Πανηλειακό έναν πολυπληθή  και δυνατό σύλλογο αρχής γενομένης από τα τμήματα υποδομής, με στόχο να αναδειχτούν νέοι παίκτες που τα επόμενα χρόνια θα πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού το βράδυ του Σαββάτου ήταν η εξής:

«Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες η Γενική Συνέλευση της ομάδας μας. Παρουσία του Δ.Σ. και 48 μελών της ομάδας έγινε η Γ.Σ. του Πανηλειακού. Παρουσιάστηκαν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γ.Σ..  Επίσης εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς. Αποφασίστηκε όπως εντός 15 ημερών γίνουν αρχαιρεσίες για το Δ.Σ.. Μετά από πρόταση του προέδρου Κώστα Ντάβαρη αποφασίστηκε ότι στο εξής η συμμετοχή και ο αθλητικός εξοπλισμός και οτιδήποτε αφορά τις ακαδημίες θα είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά του νομού Ηλείας. Με καταξιωμένους εκπαιδευτές ο Πανηλειακός θα δώσει βάση στην ανάδειξη νέων ταλέντων της περιοχής».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος