FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφές

Ημερομηνία: 29-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε τις δύο πρώτες του μεταγραφές, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον 21χρονο τερματοφύλακα Ηλία Κυρίτση και τον επίσης 21χρονο Γιώργο Μακροστέργιο, που είναι μεσοαμυντικός. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο τουλάχιστον, προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει το στόχο της 2ης θέσης στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Η ανακοίνωση για Κυρίτση

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ηλία Κυρίτση. Ο 21χρονος τερματοφύλακας (γεννημένος στις 14 Οκτωβρίου 1997) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και συνέχισε στην Κ19 του Ατρόμητου, για να ακολουθήσει Άγιος Ιερόθεος, Κηφησιά και Ιωνικός. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν έρθει στον Πύργο ήταν το Κερατσίνι.

Ο Πανηλειακός καλωσορίζει τον Ηλία και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».

Η ανακοίνωση για Μακροστέργιο

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μακροστέργιου. Ο 21χρονος μεσοαμυντικός (γεννημένος την 1η Μαΐου 1997) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και στο Champions League Νέων και στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης κάνοντας ντεμπούτο στη Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Σπάρτη και μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους Αρκάδες, ακολούθησαν Ασπρόπυργος και Προοδευτική. Το 2015-16 χρίστηκε Διεθνής με την Εθνική Νέων.

Ο Πανηλειακός καλωσορίζει τον Γιώργο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος