FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 29 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 29-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης και η Έλενα Δομάζου στο «Mokai Club»

Αυτό το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου το «Mokai Club» στον Πύργο σας προσκαλεί σε μια μοναδική βραδιά καθώς μαζί σας θα βρίσκεται ο αγαπημένος σας λαϊκός τραγουδιστής Πάνος Βαβίλης που έρχεται για να σας ανεβάσει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες. Μαζί του θα βρίσκεται και η Έλενα Δομάζου. Μην το χάσετε.

«Mad City» the party στο «Kingdom»

Ένα νέο πάρτι ήρθε και σας περιμένει αυτό το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουν για να εκτονωθείτε, να εκφραστείτε και να χορέψετε! Μην το χάσετε.

Λαϊκή ρεμπέτικο μεσημέρι στο «Καφενείον»

Κάθε Σάββατο μεσημέρι στο ρομαντικό στέκι του Αντώνη, το «Καφενείον» στην Αμαλιάδα θα σας κρατάει συντροφιά η λαϊκή ρεμπέτικη ορχήστρα η οποία αποτελείται από τους Μαρίνα Καλλιαντάση, Μάριο Γκίβαλο και Κωνσταντίνο Μπαφατάκη. Εκεί θα βρείτε εκλεκτούς μεζέδες, μπύρα, ούζο, τσίπουρο, κρασί κ.α. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Christmas Mainstream Vibes στο «Factory»

Το καλύτερο mainstream πάρτι έρχεται αυτό το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στο «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη. Ετοιμαστείτε για ένα πάρτι χωρίς φραγμούς στο τρόπο διασκέδασης με τους καλυτέρους χριστουγεννιάτικους mainstream ήχους για όλα τα γούστα. Μαζί σας θα είναι και ο dj Katsaris P. Μην το χάσετε.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Οι αμαρτίες ξεκίνησαν στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας υπόσχονται αυτό το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Classic Saturday Night στο «Mercado Bar»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν για ακόμα μια χρονιά διάφοροι djs με τις μουσικές τους επιλογές. Σας περιμένουν λοιπόν αυτό το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Εσείς θα λείπετε;

Party All The Hits στο «Sherlock Roof Bar»

Βράδυ Σαββάτου η ταράτσα του «Sherlock» σας περιμένει για να σας χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο αφού ο dj Ilias Psyhoyios θα επιλεξει για εσάς τις μεγαλύτερες και καλύτερες ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος