FOLLOW US: facebook twitter

Πανηγυρική επιβεβαίωση της Πρωινής πριν… αλέκτωρ λαλήσαι!

Ημερομηνία: 05-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
Η επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ δεν κάνει λόγο για χρίσματα και επίσημη υποψηφιότητα στο δήμο Πύργου

Πριν αλέκτωρ λαλήσει και πριν ακόμα προλάβουν να περάσουν 24 ώρες από την Κυριακάτικη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Ηλείας στον Πύργο όπου κυριάρχησε το θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών σε μια «θερμή» συνεδρίαση για το χρίσμα του κόμματος στον δήμο Πύργου για τις δημοτικές εκλογές, από τα κεντρικά του κόμματος και την Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έφτασαν… διευκρινίσεις επί του θέματος, με την επίσημη απάντηση του κόμματος, η οποία εκφράστηκε αργότερα και από την Τομεάρχη Ζακύνθου Ιωάννα Λουρίδα από το βήμα της Συνέλευσης.

Η Τομεάρχης Ζακύνθου Ιωάννα Λουρίδα ήταν εκείνη που μετάφερε το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ από το βήμα της Ν.Σ στον Πύργο για το ότι δεν θα υπάρξει επίσημη στήριξη σε κανέναν υποψήφιο στο δήμο Πύργου

Με νεώτερη λοιπόν δήλωσή του ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος είχε δηλώσει στην Ν.Σ ότι « είναι  ξεκάθαρη η βούληση και η διάθεση των κομματικών μας οργανώσεων, και των ΔΗΜΤΟ και της ΝΟΔΕ, για τη στήριξη του Κώστα Νικολούτσου στον δήμο Πύργου», ανασκευάζει στην ουσία τα λεγόμενα του προφανώς κατόπιν άνωθεν παρέμβασης,  παραλείποντας την στήριξη στο όνομα του υποψηφίου δημάρχου Πύργου Κώστα Νικολούτσου. Τονίζει  δε μεταξύ άλλων ότι «εργαζόμαστε ακατάπαυστα για την ενότητα και τη συσπείρωση ανάμεσα στα μέλη της Παράταξής μας, πολύ περισσότερο δε, στις περιπτώσεις που έχουμε, σε επίπεδο δήμων, άνω του ενός συνδυασμού που προέρχεται ή που στηρίζεται από μέλη της πολιτικής μας οικογένειας.» Η επίσημη πλέον ανακοίνωση της ΝΔ επιβεβαιώνει πανηγυρικά το χθεσινό δημοσίευμα της Πρωινής που ανέφερε ότι δεν θα υπάρχει επίσημη «γαλάζια» υποψηφιότητα στο δήμο Πύργου και διαψεύδει ορισμένους «φίλους» της εφημερίδας που έσπευσαν να πουν ότι η Πρωινή παράγει και αναπαράγει… «fake news»! Εμείς τους απαντάμε ότι το πολιτικό ρεπορτάζ και η αμερόληπτη δημοσιογραφία, οφείλουν να διερευνούν τα τεκταινόμενα και του πολιτικού παρασκηνίου όπου συνήθως κρύβεται η αλήθεια και όχι μασημένη τροφή και τους παραπέμπουμε στην επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ που έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με τη χθεσινή παρουσίαση και αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα του τοπικού τύπου της Ηλείας, επαναλαμβάνω πως παρακολουθούμε στενά και με πολλή προσοχή συνολικά την πορεία των αυτοδιοικητικών εκλογών α’ και β’ βαθμού σε ολόκληρη την επικράτεια, καθώς η εκλογική αυτή αναμέτρηση, μαζί με τις ευρωεκλογές, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του μεγάλου μας στόχου, την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην «μητέρα των μαχών», τις εθνικές εκλογές.

Με το βλέμμα, λοιπόν, στραμμένο στον στόχο της ισχυρής, αυτοδύναμης αυριανής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας βαδίζουμε συντεταγμένα και με πειθαρχεία στον δρόμο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου και συνιστούμε ωριμότητα, ηρεμία και νηφαλιότητα. Οι εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας αποτελούν πρόκληση για το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Για τους  λόγους αυτούς και σεβόμενοι τον ρόλο και την άποψη των Νομαρχιακών και Τοπικών μας Οργανώσεων, αλλά και ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας, εργαζόμαστε ακατάπαυστα για την ενότητα και τη συσπείρωση ανάμεσα στα μέλη της Παράταξής μας, πολύ περισσότερο δε, στις περιπτώσεις που έχουμε, σε επίπεδο δήμων, άνω του ενός συνδυασμού που προέρχεται ή που στηρίζεται από μέλη της πολιτικής μας οικογένειας.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για το μέλλον που αξίζουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα δίνοντας με αξιώσεις τη μεγάλη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Συνεχίζουμε για μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στον Δήμο Πύργου, ενώνοντας τις δυνάμεις μας.

Νίκος Χαρδαλιάς

Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος