FOLLOW US: facebook twitter

Η μεγάλη γιορτή των ιστορικών κλασικών αυτοκινήτων: Πανηγυρική εκκίνηση χθες από τον Ολυμπία για το Tour du Péloponnèse 2019

Ημερομηνία: 01-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Από την Αρχαία Ολυμπία έγινε χθες το μεσημέρι, η πανηγυρική εκκίνηση του Διεθνούς Αγώνα Ράλι ιστορικών αυτοκινήτων Tour du Péloponnèse 2019” με πρώτο προορισμό τον Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα και τη συμμετοχή 55 οχημάτων και πληρωμάτων από χώρες όπως ΙΤΑΛΙΑ – ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ – ΒΕΛΓΙΟ – ΑΜΕΡΙΚΗ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ.

Ντόπιοι αλλά και ξένοι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν αυτοκίνητα ιστορικής αξίας στο χώρο του πάρκινκγ του παλαιού Μουσείου της Ολυμπίας, ενώ στις 12 το μεσημέρι η εκκίνηση δόθηκε από τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργο Γεωργιόπουλο και τους διοργανωτές, παρουσία και του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη. Ο δεύτερος σταθμός των κλασικών αυτοκινήτων ήταν ο Επικούρειος Απόλλωνας όπου τα πληρώματα έφτασαν στις 2 το μεσημέρι με πανηγυρική και εκεί υποδοχή και ξενάγησή τους στο μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Επαρχίας Ολυμπίας.

Το «Tour du Peloponnese» διοργανώνει το ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ για 6η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο  και είναι ένας αγώνας Regularity που προσφέρει στους λάτρεις το κλασσικού αυτοκινήτου μια οδηγική πανδαισία 1500 χιλιομέτρων, εξαιρετικών Πελοποννησιακών διαδρομών και την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικές από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας. Έτσι για πέντε μέρες, θα κάνουν το γύρο της Πελοποννήσου σε απίστευτες διαδρομές.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, μετά την Πελοπόννησο θα κατευθυνθούν προς την Αθήνα ενώ το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος