FOLLOW US: facebook twitter

Πανευρωπαϊκή έρευνα για τις προτιμήσεις του νεανικού και παιδικού κοινού στον κινηματογράφο

Ημερομηνία: 12-03-2024 | Συντάκτης:

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους

Στόχος της έρευνας είναι να δοθεί ο λόγος στα ίδια τα παιδιά, προκειμένου να αναζητηθούν οι τάσεις και προτιμήσεις του παιδικού και νεανικού κοινού στον κινηματογράφο και τα οπτικοακουστικά μέσα.

Στην Ελλάδα, η έρευνα πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.

Στην έρευνα, η οποία διεξάγεται ηλεκτρονικά, μπορούν να συμμετέχουν παιδιά 7-11 ετών..

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το 27ο  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας

Το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η 24η Camera Zizanio – Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας προετοιμάζονται για την κεντρική διοργάνωση του Δεκεμβρίου!

Σ’ αυτό το πλαίσιο, το Φεστιβάλ δημοσιεύει και φέτος την πρόσκληση ενδιαφέροντος για εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Όπως αναφέρεται «Ενθαρρύνουμε τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες να συμμετάσχουν ως εκπαιδευτές στο φεστιβάλ (κινηματογραφιστές, ειδικούς στην κινηματογραφική εκπαίδευση, εκπαιδευτικούς, άλλους καλλιτέχνες κλπ.) να κοινοποιήσουν αυτή την ανοιχτή πρόσκληση και στον κύκλο τους.

Η προθεσμία υποβολής προτάσεων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για παιδιά και νέους ή/και για ενήλικες στον τομέα της κινηματογραφικής εκπαίδευσης και όχι μόνο, είναι η Δευτέρα 1 Απριλίου 2024.»

Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στη σελίδα του Φεστιβάλ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος