FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιος Αγώνας Shotgun IPSC 2022: Θρίαμβος για Κανδύλη και Κορκολή

Ημερομηνία: 22-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Φεβρουαρίου διεξήχθη στα Ιωάννινα ο Πανελλήνιος αγώνας πρακτικής σκοποβολής στο λειόκαννο τυφέκιο.

Ένας ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας 16 σταδίων με διεθνή χαρακτήρα, εφόσον συμμετείχαν, πλην των Ελλήνων, αθλητές από Ρωσία, Ιταλία, Βουλγαρία, ξεπερνώντας τις 160 συμμετοχές! Το «παρών» έδωσαν και δύο «δικοί μας» αθλητές, οι οποίοι είχαν εξαιρετική παρουσία και κατέκτησαν μετάλλια.

Ο Δημήτρης Κανδύλης κατετάγη 1ος στο διεθνή αγώνα και χρυσός πανελληνιονίκης στην κατηγορία standard manual, ενώ ο Σωτήρης Κορκολής ήταν 3ος και χάλκινος πανελληνιονίκης στην κατηγορία modified.

Για τον Κανδύλη αυτή ήταν η τρίτη κατάκτηση πανελληνίου στο shotgun, ενώ ο Κορκολής, καίτοι νέος σκοπευτής (ήταν μόλις ο τρίτος αγώνας του), έκανε την έκπληξη και κατέκτησε μετάλλιο στην υψηλότερη εθνική διοργάνωση! Αποτέλεσμα της καλής δουλειάς- προπόνησης που συντελείται στο σκοπευτήριο του συλλόγου ΑΣΚΟΖ στο «Ψηλό κλαρί» Κολιρίου, γεμίζοντας με χαρά και υπερηφάνεια τον πρόεδρο του εν λόγω συλλόγου, Άγγελο Καλυκά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος