FOLLOW US: facebook twitter

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για την Ηλειακή εταιρία Stirixis Sa από τα “The Accounting Awards 2022”

Ημερομηνία: 22-02-2022 | Συντάκτης:
Τα βραβεία για την εταιρία Stirixis παρέλαβαν ως εκπρόσωποί της, οι Αλέξης και Νίκος Νταουλάρης και Ιωάννης Δαμασκόπουλος.

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για την Ηλειακή εταιρία λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών από τα “The Accounting Awards 2022” που την κατατάσσει στις κορυφαίες του κλάδου

Τέσσερα νέα βραβεία για την Stirixis Sa



Ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου των λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, βρίσκεται για μια ακόμα χρονιά η Ηλειακή εταιρία Stirixis Sa που κατέκτησε τέσσερα νέα Βραβεία, δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στον διαγωνισμό “The Accounting Awards 2022”που διοργάνωσε η εταιρία Boussias Communications.

Μια ακόμα σημαντική διάκριση, καθώς και το 2020 η StirixisSa, είχε καταφέρει να αποσπάσει 5 ακόμα μεγάλα βραβεία, εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο την “συλλογή” των διακρίσεών της όχι μόνο στην Ηλεία, αλλά σε όλη τη Δυτική και Νότια Ελλάδα και την Πελοπόννησο, που την κατατάσσει στο Νο 1 των Περιφερειακών Λογιστικών Γραφείων.

Τα βραβεία που απέσπασε η εταιρία στα “The Accounting Awards 2022” είναι τα εξής:

Στον Πυλώνα 1 Συμβουλευτικές και Λογιστικές Εταιρίες:
Gold Βραβείο στην κατηγορία Επιτυχής Εύρεση Χρηματοδότησης για Πελάτες
Silver Βραβείο στην κατηγορία Εργατικές & Μισθοδοτικές Υπηρεσίες
Bronze Βραβείο στην κατηγορία Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών.

Ενώ στον Πυλώνα 2 Περιφερειακά Λογιστικά Γραφεία απέσπασε:
Gold Βραβείο Για τις περιοχές Δυτική, Νότια Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Η Stirixis ΑΕ κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών, μισθοδοτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών αλλά και στον χώρο της Πληροφορικής. Με έδρα στον Πύργο, η φιλοσοφία της επιχείρησης έχεις ως απαραίτητη προϋπόθεση την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τις καθημερινότητας και να δίνει τις πλέον αξιόπιστες λύσεις σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Ο κ. Αλέξης Νταουλάρης με το ένα από τα δύο Χρυσά Βραβεία.

Ο κ. Αλέξης Νταουλάρης σε δήλωσή του στην Πρωινή εξέφρασε όπως είναι φυσικό την χαρά και την ικανοποίηση του για την νέα αυτή κορυφαία βράβευσης της εταιρίας τους Stirixis, τονίζοντας ότι τα βραβεία αποτελούν πάντα μια ηθική επιβράβευση και αναγνώριση των υπηρεσιών που προσφέρουν.
“Τα τέσσερα αυτά νέα βραβεία στον κλάδο των λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρει η StirixisSaπροσφέρουν σίγουρα μια ηθική καταρχήν ικανοποίηση στο εργατικό δυναμικό της εταιρίας αλλά και σε όλους εμάς, , αφού ειδικά τα δύο χρόνια της πανδημίας οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες σε όλα τα επίπεδα. Απ’ την άλλη αποτελούν μια αναγνώριση των υπηρεσιών μας σε αυτόν τον τομέα και αποδεικνύουν ότι κάτι κάναμε καλά! Επίσης μια τέτοια διάκριση για μια εταιρία της Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μας κάνει να νοιώθουμε πραγματικά πολύ υπερήφανοι.”


Ελένη Παπαδοπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος