FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιες 2023: Ένα νέο κεφάλαιο της ζωής τους, μόλις ξεκίνησε!

Ημερομηνία: 28-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Εκπαίδευση, Νέα

Οι Ηλείοι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων μιλούν στην «ΠΡΩΙΝΗ»

Ρεπορτάζ Κική Κολοβέρου- Παναγιώτης Φωτεινόπουλος


Μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη διάβασμα και αγωνίες, μόλις τελείωσε για τους Ηλείους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ένα μεγάλο ποσοστό των οποίων είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται καθώς κατάφεραν να εισαχθούν στις Σχολές προτίμησης τους. Χαρούμενοι και δικαιωμένοι για τον αγώνα τους, μιλούν σήμερα στην «Πρωινή» για την επιτυχία τους και τις σχολές που πέρασαν και δηλώνουν έτοιμοι να ζήσουν, το νέο κεφάλαιο της ζωής τους που μόλις ανοίχτηκε!


Μελίνα Δημητροπούλου – 4ο ΓΕΛ Πύργου, 1η στην Ιατρική Πατρών

Πρώτη στην Ιατρική Πατρών εισήχθη η Μελίνα Δημητροπούλου, του 4ου ΓΕΛ Πύργου και έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη και χαρούμενη.

Σπύρος Ρασούλης- 1ο ΓΕΛ Πύργου, Ιατρική Πατρών

«Είμαι απερίγραπτα χαρούμενος που κατάφερα να επιτύχω στην 1η μου επιλογή δηλαδή την Ιατρική Πατρών. Ήταν εξέλιξη που βάσει των μορίων μου περίμενα. Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές του φροντιστηρίου Άνοδος καθώς και τον Φυσικό, τον Βιολόγο και την Φιλόλογο μου χωρίς πάντα να ξεχνάω την οικογένεια μου. Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!».

Παρασκευή (Εβίτα) Αντωνοπούλου, 4ο ΓΕΛ Πύργου, Νομική Θεσσαλονίκης

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την εισαγωγή μου στη Νομική Θεσσαλονίκης, που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί για μένα το ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου σ’ αυτόν τον αγώνα μου. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμμαθητές μου που τα κατάφεραν και να συμβουλεύσω αυτούς που δεν μπόρεσαν να εισαχθούν στη σχολή που επιθυμούσαν, να κυνηγήσουν τα όνειρα τους με κάθε τρόπο».

Διονυσία Βερμέ -2ο ΓΕΛ Πύργου, Νομική Αθηνών

«Πέρασα στην Νομική Αθηνών που ήταν η πρώτη μου επιλογή και πραγματικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Ήταν ένας συνδυασμός πολλών παραγόντων καθώς πέρα από τη δική μου προσπάθεια και την ιδιαίτερα σημαντική συμβολή των καθηγητών μου έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας της τύχης αλλά με τη βοήθεια του Θεού όλα πήγαν καλά. Εισάγομαι σε μία σχολή η οποία μου δίνει πολλές δυνατότητες για την μετέπειτα εξέλιξη μου καθώς μου δίνει σημαντικά επαγγελματικά εφόδια».

Αναστασία Τσούλη – ΓΕΛ Βάρδας, 1η στη ΣΣΑΣ Ψυχολογίας

«Με τη βοήθεια της οικογένειάς μου, των προσώπων που αγαπώ και των καθηγητών μου κατάφερα να περάσω πρώτη στη ΣΣΑΣ Ψυχολογίας. Είμαι πολύ ευτυχισμένη επειδή το ονειρεύομαι από μικρή».

Γεωργία Αυγερινοπούλου- 2ο ΓΕΛ Πύργου, Ιατρική Ιωαννίνων

«Πέρασα στην δεύτερη επιλογή μου που είναι η Ιατρική Ιωαννίνων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Περίμενα Ιατρική Πατρών, όμως ανέβηκαν οι βάσεις. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι στην Ιατρική και θα ακολουθήσω το όνειρο μου μετά από δύο χρόνια. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τους φίλους και φυσικά τους καθηγητές της Ανόδου που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια».

Φώτης Καστής- 2ο ΓΕΛ Πύργου, Διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας Οικονομικό Παν. Αθηνών

«Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με 18900 μόρια. Ήταν η πρώτη μου επιλογή οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σχολή, για αυτό και την επέλεξα πρώτη. Στο μέλλον μπορώ να ασχοληθώ με τον οικονομικό κλάδο που με ενδιαφέρει πολύ γιατί μου αρέσουν πολύ και τα οικονομικά, όπως και τα μαθηματικά και να ασχοληθώ και με την πληροφορική. Τα μαθηματικά είναι ένας κλάδος που μου αρέσει, άλλωστε έγραψα και αρκετά καλά και ήθελα μια σχολή που να έχει τα μαθηματικά στα μαθήματα. Ευχαριστώ πολύ τα Φροντιστήρια Βόλλαρης που με βοήθησαν πάρα πολύ καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου, τόσο στα μαθήματα, όσο και στον ψυχολογικό τομέα»

Ελένη Παπαδοπούλου – 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Νομική Αθηνών

«Η σχολή εισαγωγής μου είναι η Νομική σχολή Αθηνών. Βρίσκομαι στους 100 πρώτους κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων και ιδιαίτερα χαρούμενη, καθώς οι κόποι μιας δύσκολης χρονιάς επέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα!»

Διονυσία Ψυχομάνη – ΓΕΛ Βάρδας, Νομική Αθηνών

«Πέρασα Νομική Αθηνών που είχα δηλώσει και ως πρώτη επιλογή μου, πρόκειται για μια σχολή που είχα ως στόχο όλα αυτά τα χρόνια και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τον πέτυχα και τελείωσε ο αγώνας των Πανελληνίων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και να ευχηθώ καλή φοιτητική ζωή σε όλα τα παιδιά που πέρασαν!».

Σπύρος Γεωργιάδης, 3ο ΓΕΛ Πύργου, Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΟΠΑ

«Νιώθω πολύ που κατάφερα να περάσω ως 6ος στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος για τον νέο αυτόν κύκλο που ξεκινάει για εμένα».

Σοφία Λύκου -2ο ΓΕΛ Πύργου, Ψυχολογία Πάντειο

«Σήμερα επισήμως έφτασε στο τέλος το κεφάλαιο των Πανελλαδικών εξετάσεων και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Πέρασα 4η στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και είμαι πολύ χαρούμενη καθώς πέτυχα το στόχο μου με πολύ κόπο και τώρα κάνω όνειρα για το μέλλον».

Κωνσταντίνος Θανόπουλος – 1ο ΓΕΛ Πύργου – Πολιτικών Μηχανικών Πατρών

«Ήταν ένας αγώνας που τα τελευταία τρία χρόνια συνέδραμαν και οι γονείς μου και οι καθηγητές μου καταλυτικά. Θέλω να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία σε όλα τα τα παιδιά στις σχολές που πέρασαν. Το σημαντικότερο είναι να εκμεταλλευόμαστε παραγωγικά της αποτυχίες μας και να μην απογοητευόμαστε. Να συνεχίζουμε δυναμικά και αν κάτι δεν πάει καλά, να μην αλλάζουμε το στόχο, αλλά τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί. Ήταν η πρώτη μου επιλογή, είχα σκεφτεί αρχικά το Μετσόβειο, αλλά επειδή δεν πέτυχα τα μόρια επέλεξα την Πάτρα».

Κωνσταντίνος Πανόπουλος, 4ο ΓΕΛ Πύργου, Φαρμακευτική Αθηνών

«Νιώθω πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και ανακουφισμένος που τελείωσε όλο αυτό, γιατί ήταν μια απαιτητική χρονιά. Αισθάνομαι επίσης ενθουσιασμένος που ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου, αυτός της φοιτητικής ζωής».

Γιώργος Μαρκόπουλος- 4ο ΓΕΛ Πύργου, Πυροσβεστική Ακαδημία

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Στόχος μου ήταν οι σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και τα κατάφερα».

Μαρίνα Μπλάθρα, 4ο ΓΕΛ Πύργου, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Βόλου

«Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, το Παιδαγωγικό Τμήμα του Βόλου, και είμαι πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη που τα κατάφερα, διότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και πέτυχα τον στόχο μου. Τώρα πλέον νιώθω έτοιμη να γυρίσω σελίδα και να ξεκινήσω τη φοιτητική μου ζωή».

Νικολία Αγωγιάτη, 4ο ΓΕΛ Πύργου, Ψυχολογία Πάντειο

«Ο στόχος μου επετεύχθη καθώς κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή που είναι η Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και την αδελφή μου καθώς και τους καθηγητές μου στο σχολείο κ. Καραμπέτσου, κ. Σκλαβογιάννη, κ. Καράγιωργα και κ. Αθανασακοπούλου αλλά και τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Άνοδος». Εύχομαι σε όλους καλές σπουδές και στα παιδιά που θα δώσουν του χρόνου πανελλαδικές καλή επιτυχία και δύναμη».

Άγγελος Νικολόπουλος, 3ο ΓΕΛ Πύργου, Σχολή Αστυφυλάκων Κρήτης

«Νιώθω χαρούμενος και δικαιωμένος γιατί πέρασα εκεί που ήθελα. Έδινα δεύτερη φορά και ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για μένα, γιατί διάβαζα 10-12 ώρες τη μέρα και ξεκίνησα την προετοιμασία μου τον Νοέμβριο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την υποστήριξη, τους καθηγητές μου και τον Θεό».

Αιμιλία Κοργιαλά – ΓΕΛ Λεχαινών, Βιολογικό Πάτρας

«Είμαι πολύ χαρούμενη καθώς περνάω στην σχολή που ήθελα, που είναι το Βιολογικό Πάτρας. Ανυπομονώ για αυτή την νέα εμπειρία και είμαι έτοιμη να αποκτήσω καινούριες γνώσεις!».

Όλγα Μενύχτα, 4ο ΓΕΛ Πύργου, Νομική Κομοτηνής

«Πέρασα στη Νομική Κομοτηνής και αισθάνομαι υπέροχα που τελικά κατάφερα να επιτύχω τον στόχο μου. Θέλω μόνο να πω ότι ευχαριστώ πολύ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου στον αγώνα και ότι τελικά τα όνειρα πάντα εκπληρώνονται στο τέλος».

Αντώνης Αντωνόπουλος – 4ο ΓΕΛ Πύργου, Ιστορικό Αρχαιολογικό Ιωάννινων

«Μία δύσκολη χρονιά, λόγω των Πανελλαδικών εξετάσεων, έφτασε στο τέλος της. To Ιστορίας και Αρχαιολογίας Ιωαννίνων ήταν η τρίτη μου επιλογή, καθώς είχα δηλώσει Νομική Αθηνών και Θεσσαλονίκης, ωστόσο πιστεύω ότι θα δικαιωθώ για την επιλογή μου αυτή καθώς έχει επαγγελματική προοπτική. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους καλή φοιτητική ζωή».

Μάριος Μικελόπουλος- ΓΕΛ Πελοπίου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Α.Π.Θ.

«Μια πολύ κουραστική χρόνια έφτασε στο τέλος της, με το τελικό αποτέλεσμα να με αφήνει άκρως ικανοποιημένο, καθώς κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή, στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια μου ,τους καθηγητές του ΓΕΛ Πελοπίου και τους φίλους που μου στάθηκαν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω του καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΚΥΒΟΣ και ΟΡΟΣΗΜΟ ΘΑΛΗΣ υπό την καθοδήγηση των οποίων κατάφερα να συγκεντρώσω μια υψηλή βαθμολογία. Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά φέτος που έκαναν τον αγώνα τους και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό. Από τώρα ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο για όλους μας, μια καινούργια ζωή!».

Μιλένα Μουτσάι- ΓΕΛ Γαστούνης, Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία ΕΚΠΑ

«Η χαρά και η ικανοποίηση μου είναι απερίγραπτη, καθώς ήθελα εδώ και αρκετά χρόνια να περάσω σε αυτή τη σχολή. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν σε αυτή την πορεία και εύχομαι σε όλους καλή σταδιοδρομία».

Δημοσθένης Σαργέντης- 1ο ΓΕ.Λ Πύργου, Πληροφορική Παν. Πειραιά

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω την οικογένειά μου,τους καθηγητές μου στο 1ο ΓΕ.Λ Πύργου και τους φροντιστές μου που με βοήθησαν τα δυο τελευταία χρόνια ώστε να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους καλές σπουδές!».

Ραφαηλία Σταθοπούλου, 2ο ΓΕΛ Πύργου, Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Παν/μιο Πειραιώς

Νιώθω χαρούμενη και ανακουφισμένη, γιατί όλη αυτή η αναμονή με τις ανακοινώσεις των βαθμολογιών και των βάσεων ήταν λίγο ψυχοφθόρα. Πλέον αισθάνομαι ικανοποίηση που κατάφερα να περάσω σε μια σχολή που ήταν η τρίτη μου επιλογή και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου για τη συμβολή τους σε αυτή μου την προσπάθεια.

Μαριτίνα Τσαπάρα, 3ο ΓΕΛ Πύργου, Σχολή Πυροσβεστών

“Νιώθω πολύ χαρούμενη καθώς η εισαγωγή μου στην Σχολή Πυροσβεστών αποτελεί τον σημαντικότερο στόχο που έχω θέσει στον εαυτό μου. Βασική μου επιρροή αποτελούν οι γονείς μου οι οποίοι υπηρετούν και αυτοί το Πυροσβεστικό Σώμα, που αν και είναι γνωστές της επικινδυνότητας που κρύβει το επάγγελμα δεν με απέτρεψαν από την επιλογή μου αυτή. Είμαι περήφανη που μου δίνεται η ευκαιρία να αντιπροσωπεύσω το γυναικείο φύλο σε έναν κυρίως ανδροκρατούμενο χώρο και ευελπιστώ να φανώ αντάξια των καθηκόντων που θα κληθώ να υπηρετήσω. Το όνειρο αυτό πραγματοποιήθηκε χάρις την στήριξη των γονιών μου και την καθοδήγηση των φροντιστών/συνεργατών μου”.

Ειρήνη Γρηγοροπούλου, 1ο ΓΕ.Λ Πύργου, Φυσικοθεραπεία Παν. Πελοποννήσου

«Πέρασα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα της φυσικοθεραπείας και είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί είναι η σχολή της πρώτης μου προτίμησης. Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω την οικογένειά μου ,τους καθηγητές μου στο 1ο ΓΕ.Λ Πύργου και τους φροντιστές μου, που με βοήθησαν τα δυο τελευταία χρόνια ώστε να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους καλές σπουδές».

Γεώργιος Στάμος, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Πυροσβεστική Ακαδημία

«Τέλος καλό όλα καλά. Όπως περίμενα εισάγομαι στην σχολή πυροσβεστικής Ακαδημίας. Αν και οι βάσεις ανέβηκαν πάρα πολύ φέτος τα κατάφερα. Εύχομαι καλή τύχη σε όσα παιδιά πέτυχαν τους στόχους τους και στους υπόλοιπους να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρα τους».

Παναγιώτης Λαμπρόπουλος- 2ο ΓΕΛ Πύργου, Πυροσβεστική Ακαδημία

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποίησα τον στόχο μου. Προερχόμενος από πυροσβεστική οικογένειά, ο μπαμπάς μου πυροσβέστης η επιλογή ήταν εύκολη για μένα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου διαχρονικά και ιδιαίτερα τον φιλόλογο κ. Σάκη Παπαδόπουλο που με οδήγησε στην επιτυχία».

Μαρία Δημ. Ζιάκα, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Νομική Αθηνών

«Με την ανακοίνωση των βάσεων κλείνει επιτυχώς ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος. Ο στόχος επετεύχθη καθώς εισάγομαι στη Νομική Αθηνών που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές μου στο 2ο Λύκειο Αμαλιάδας και στο Φροντιστήριο «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ», τους γονείς μου και όλους όσοι πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν παντοιοτρόπως. Το ταξίδι τώρα ξεκινά… Καλές σπουδές σε όλους τους επιτυχόντες!».

Αργυρη-Μαρια (Υρώ) Χονδραντωνη, 1ο ΓΕΛ Πύργου, 3η στη Θεατρικών Σπουδών Πάτρας

«Όταν το όνειρο γίνεται πραγματικότητα μόνο ευτυχισμένη μπορώ να νιώθω!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι και στην οικογένειά μου που πάντα στηρίζει με αγάπη σε όλες τις επιλογές μου!! Ευχαριστώ την Παναγία που με αξίωσε να κάνω πραγματικότητα τη προσπάθειά μου!! Καλές σπουδές σε όλους τους φίλους και συμμαθητές μου και μία ευχή : πάντα να κυνηγάμε τα όνειρά μας!!».

Κωνσταντίνος Αριδάκης- ΓΕΛ Βαρθολομιού, Φαρμακευτική Πάτρας

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να περάσω σε μια από τις πρώτες μου επιλογές, την Φαρμακευτική Πάτρας! Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους γονείς μου και τον αδερφό αλλά και τους καθηγητές μου και εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και καλές σπουδές».

Δημήτρης Πένταρης- 2ο ΓΕΛ Πύργου, Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες Παν. Πελοποννήσου

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την σχολή που πέρασα. Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου στο 2ο ΓΕ.Λ Πύργου και τους φροντιστές μου, που με βοήθησαν τα δυο τελευταία χρόνια ώστε να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους καλές σπουδές!».

Νίκη Γάβη, 4ο ΓΕΛ Πύργου, Αγγλική Φιλολογία Αθηνών

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στην Αγγλική Φιλολογία της Αθήνας, γιατί είναι μια πολύ καλή σχολή και ήταν κάτι που ήθελα, ήταν ψηλά στις επιλογές μου, οπότε είμαι ευχαριστημένη!».

Μαρία-Νίκη Κυριαζή – 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, Φαρμακευτική Πατρών

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη μετά την ανακοίνωση των βάσεων, καθώς κατάφερα να εισαχθώ πρώτη στην Φαρμακευτική Σχολή Πατρών! Το διάβασμα όλων των προηγούμενων ετών απέδωσε πλήρως και πλέον ένας καινούργιος δρόμος ανοίγεται μπροστά μου. Θα ήθελα για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και το σχολείο μου για την στήριξή τους ενώ θέλω να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συμμαθητές μου!»

Χαράλαμπος Σταθόπουλος, 4ο ΓΕΛ Πύργου, Σχολή Αστυφυλάκων

«Η σχολή Αστυφυλάκων ήταν η πρώτη μου επιλογή και νοιώθω δικαιωμένος εκ του αποτελέσματος καθώς ουσιαστικά η ανακοίνωση των βάσεων έδωσε τέλος τόσο στην δική μου αγωνία όσο και στην αγωνία πολλών άλλων υποψηφίων. Θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους πέτυχαν τους στόχους τους καλή σταδιοδρομία και σε εκείνους που δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους να πω ότι πάντα υπάρχει και δεύτερη αλλά και τρίτη ευκαιρία αρκεί να το θέλουν και να το πιστέψουν».

Δημήτρης Τσαμπουρλής – Σχολή Αστυφυλάκων

«Προσπάθησα ξανά φέτος για τους στόχους μου και πέρασα στη σχολή Αστυφυλάκων. Είχα αρκετά μόρια διαφορά και ήμουν σίγουρος ότι είχα περάσει. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους και στο φροντιστήριο Άνοδος που με στήριξη άλλη μια χρονιά να πετύχω το στόχο μου».

Άγγελος Σπηλιωτόπουλος 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, Σχολή Αστυφυλάκων

«Η σχολή Αστυφυλάκων ήταν κάτι που επιθυμούσα από όταν πήγα στο γυμνάσιο και τελικά τα κατάφερα. Όμως, κάθε άνθρωπος δεν μπορεί να πετύχει στόχους μόνος του. Στην προσπάθειά μου αυτή που τελικά στέφθηκε με επιτυχία, ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω από καρδιάς στους καθηγητές μου για τη γνώση και την υποστήριξη, στους γονείς μου, με ενθάρρυναν και πάνω από όλα αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για εμένα. Ευχαριστώ για όλα και τους φίλους μου που επίσης στέκονταν δίπλα μου και στις δύσκολες και στις χαρούμενες στιγμές που επιφυλάσσει κάθε αγώνας. Αυτή είναι η πρώτη νίκη μέχρι την επόμενη! Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά που πέρασαν!».

Νίκος Κυριαζής – ΓΕΛ Ανδραβίδας, Ιατρική Ιωάννινα

Πέτρος Κοτσέτας – ΓΕΛ Γαστούνης, Ιατρική Πατρών

Χαράλαμπος Κοτσέτας – ΓΕΛ Γαστουνης, Κτηνιατρική Καρδίτσας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot