FOLLOW US: facebook twitter

Panagiotopoulos-Papadopoulos Team: Δυναμικό «παρών» στα Γιάννενα

Ημερομηνία: 15-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η αποστολή “Epirus Challenge III” ήρθε εις πέρας με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την Panagiotopoulos-Papadopoulos Team. Η μεγαλύτερη μαχητική οικογένεια της Ηλείας επέστρεψε από τα Γιάννενα με 13 νίκες και 4 ήττες στις αποσκευές της από τους 16 αθλητές που μετείχαν. Όλοι οι αθλητές απέδωσαν στο έπακρο και έδωσαν δυνατούς αγώνες σε ένα πρωτάθλημα που διεξήχθη την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με πάνω από 600 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, πετυχαίνοντας έτσι μια επάξια εκπροσώπηση του ηλειακού Kick Boxing.

Μεγάλες νίκες πέτυχαν οι Κρουστάλης Σπύρος, Λυγδής Θύμιου, Βιδάλη Μαρία, Παναγιωτακοπούλου Ελεάννα στο kick light παίδων-κορασίδων. Οι Κρεκουκιώτης Γιώργος, Καραμουσαντάς Στέφανος, Καραχάλιος Παναγιώτης, Γεωργόπουλος Τάσος και Γούργουρας Διονύσης στο παμπαίδων, εφήβων kick light  και οι Κοτταρά Ζέτα, Σπυρογιάννη Νίκο στα low kick εφήβων. Ο Μπότσης Γιάννης πέτυχε μεγάλη νίκη με Κ.Ο. (νοκ άουτ) στον δεύτερο γύρο στα low kick εφήβων και ο Κιεριμάι Σαΐν έδωσε δυο αγώνες εκ των οποίων κέρδισε τον ένα σε αγώνες low kick ανδρών.

Η πρωταθλήτρια Κρουστάλη Ευδοκία έδωσε ένα τρομερό αγώνα όπου κρίθηκε οριακά και δόθηκε στην πολύ καλή αντίπαλό της. Οι Ξένος Λευτέρης και Γεωργούλης Θανάσης ηττήθηκαν δίνοντας δυνατούς αγώνες σε kick light και low kick αντίστοιχα αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για την μελλοντική πορεία τους. Η Panagiotopoulos-Papadopoulos Team ευχαριστεί θερμά τον οικοδεσπότη της διοργάνωσης κ. Μάκη Στάθη για την υπέροχη φιλοξενία και φυσικά την IONIAN Travel & Tour-AEGEAN TAXIOIL E.Π.Ε. Ταξί Καύσιμα Αγ. Ιωάννης Πύργος, που μετέφερε με απόλυτη ασφάλεια και άνεση την αγωνιστική ομάδα. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia