FOLLOW US: facebook twitter

Παναγιώτης Μιχόπουλος: «Σε τέτοια ματς δεν υπάρχει φαβορί»

Ημερομηνία: 11-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86426″ img_size=”full”][vc_column_text]

Του Κώστα Πλιάγκου

Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου έχει την προσεχή Κυριακή  άλλη μια ευκαιρία να παραμείνει στην Α2  Εθνική, μέσω του μπαράζ παραμονής κόντρα στον Α.Ο. Αιγιαλέων, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Κ. Αχαγιάς (ώρα 6μ.μ.). Οι κυανόλευκοι της Αμαλιάδας θα βρουν απέναντί τους ένα δικό τους παιδί, τον Παναγιώτη Μιχόπουλο, που αγωνίζεται φέτος με υποσχετική στην ομάδα του Αιγίου. Ο 26χρονος λίμπερο, μετά από 12 χρόνια στον Κόροιβο, φορά φέτος φανέλα άλλης ομάδας και μάλιστα η μοίρα το έφερε να κοντραριστεί με τον αγαπημένο του Κόροιβο, για μια θέση στον ήλιο!

Η «Πρωινή» μίλησε μαζί του για τη «μάχη χωρίς αύριο» της Κυριακής και αρχικά τον ρωτήσαμε για το πώς νιώθει που θα έχει απέναντί του την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και αναδείχτηκε: «Τα συναισθήματα εκτός αγωνιστικού χώρου είναι περίεργα για μένα. Πέρυσι στον Κόροιβο παλέψαμε και ανεβήκαμε στην Α2  και φέτος η ομάδα παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Όμως, η ομάδα μου φέτος είναι ο Αιγιαλέων, γι’ αυτόν αγωνίζομαι και δίνω ό,τι καλύτερο για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα είμαστε αντίπαλοι. Και οι δυο ομάδες θα παίξουν για να κερδίσουν.  Ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές», ανέφερε.

Για το αν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση, ο Αμαλιαδίτης βολεϊμπολίστας είπε:

«Θεωρητικά το φαβορί είναι ο Αιγιαλέων. Στο συγκεκριμένο ματς, όμως, επειδή είναι νοκ-άουτ και δεν έχεις περιθώρια για λάθη, νομίζω πως δεν υπάρχει φαβορί. Εμείς θα καταθέσουμε ψυχή για να πάρουμε το παιχνίδι και να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, γιατί το αξίζει.  Ξεκινήσαμε με άλλους στόχους, ωστόσο στην πορεία λόγω πολλών ατυχιών δεν καταφέραμε να τους εκπληρώσουμε. Είμαι αθλητής και δεν έχω μάθει να χάνω, πάντα θέλω να κερδίζω. Το ίδιο θα κάνω και τώρα, θα δώσω τα πάντα και στο τέλος ας κερδίσει ο καλύτερος».

Στην ερώτηση για το  πού θα κριθεί το παιχνίδι, απάντησε:

«Εμείς έχουμε πολύ έμπειρους αθλητές που έχουν παίξει πολλούς «τελικούς». Άρα δεν μας επηρεάζει το ματς ψυχολογικά… Η έκβαση του παιχνιδιού πιστεύω πως εξαρτάται από εμάς.  Εάν εμείς έχουμε καλή υποδοχή θα βρούμε εύκολα τελειώματα στην επίθεση. Πιστεύω πως το ματς θα κριθεί στο σερβις- υποδοχή».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος