FOLLOW US: facebook twitter

Παν. Πρωτ. ΑμεΑ πινγκ πονγκ: Δύο μετάλλια ο Δημητρακόπουλος

Ημερομηνία: 29-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ακόμη ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, αυτό της Παρά-Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης διεξήχθη το Σάββατο 27/4 και την Κυριακή 28/4 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, με την πάντα καλή συνεργασία και αμέριστη στήριξη της ΕΦΟΕπΑ (Ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης ).

Όλα τα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Παρά-Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έδωσαν και φέτος τη «μάχη» για τον τίτλο του πρωταθλητή και της πρωταθλήτριας Ελλάδος στις αίθουσες της ΕΦΟΕπΑ στο ΣΕΦ, με 79 αθλητές (63 άνδρες και 16 γυναίκες) από 15 σωματεία από όλη την Ελλάδα να αγωνίζονται στα ατομικά ανδρών και γυναικών, στα διπλά και τα μικτά, με στόχο την κορυφή.

Στους αγώνες είχαμε δυνατές μονομαχίες, με τελικούς που κρίθηκαν στον πόντο, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες που έκαναν την ανατροπή και πήραν τις νίκες, αλλά και τα φαβορί να πιστοποιούν τον τίτλο τους. Από την Ηλεία αγωνίστηκε ο Γιάννης Δημητρακόπουλος, κατακτώντας ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο.

Στο διπλό με συμπαίκτη τον Ανέστη Σιβένα (σωματείο «Εν σώματι υγιεί», Βέροιας ) ηττήθηκαν στον τελικό της κατηγορίας MS 18 από τους Διακουμάκο-Tσανάβα (Τριπτόλεμος Ελευσίνας) με 3-0 σετ (11-3, 11-9, 12-10) και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο. Να σημειωθεί ότι στο διπλό παίζουν αθλητές διαφόρων κατηγοριών, με διαφορετικά κινητικά προβλήματα, οπότε η εμφάνιση κρίνεται επιτυχημένη. Η ομάδα της Βέροιας ξεκίνησε μουδιασμένα, στη συνέχεια όμως ήταν ανταγωνιστική και στα δύο σετ ηττήθηκε οριακά, απέναντι σε έναν αθλητή που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία των αρτιμελών και σε ομάδα της Σουηδίας.

Στο ατομικό της κατηγορίας ΤΤ 8 ο Δημητρακόπουλος συνέχισε την κυριαρχία του και αυτή τη χρονιά κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, μετά από ένα δύσκολο τελικό, με μεγάλη ένταση και εναλλαγές στο σκορ, με κάποια σετ να κρίνονται οριακά, επικρατώντας του Τσανάβα (Τριπτόλεμος) με σκορ 3-1 σετ (11-6, 11-9, 10-12, 11-4).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος