FOLLOW US: facebook twitter

Παμπελοποννησιακός Διαγωνισμός Κομμωτικής στον Πύργο

Ημερομηνία: 12-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

kommotes-posterΔιοργανώνει το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Νομού Ηλείας

Το δραστήριο Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Νομού Ηλείας, ανέλαβε μια μεγάλη διοργάνωση στην Ηλεία, εκείνη του Παμπελοποννησιακού Διαγωνισμού Κομμωτικής, στις 3 & 4 Ιουλίου 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου, με στόχο να δώσει μια σημαντική ευκαιρία σε επαγγελματίες του χώρου να δείξουν τη δουλειά τους.

kommotes

Μαζί με τον διαγωνισμό κομμωτικής θα διοργανωθεί και διαγωνισμός φαντασίας τεχνητών νυχιών. Παράλληλα, θα διοργανωθεί  έκθεση επαγγελματικών προϊόντων.

kommotes3Στόχος του  Παμπελοποννησιακού Διαγωνισμού Κομμωτικής είναι να αναδείξει τους επαγγελματίες κομμωτές κομμώτριες και τεχνίτες τεχνίτριες  νυχιών όλης της Πελοποννήσου.

kommotes2Μέσα στον χώρο  διεξαγωγής του διαγωνισμού, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος περίπου 100m2, όπου διάσημοι και καταξιωμένοι στο χώρο τους Κομμωτές και Nail Artists από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιούν, εκπαιδευτικά σεμινάρια αλλά και events ομορφιάς.

Επιπλέον σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, θα υπάρχουν επαγγελματικά κλειστά σεμινάρια κομμωτικής.

Αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων και των events θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, από το site www.blogkommoton.gr,  όπου είναι και ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος