FOLLOW US: facebook twitter

Π.Α.Κ. Ηλείας: «Αλήθεια, πού πάνε τα ποσοστά των διαιτητών;»

Ημερομηνία: 01-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Π.Α.Κ. Ηλείας, εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρός της, Πέτρος Μπηλιώνης, μέσω της οποίας ρωτά τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας, Άρη Κουλούρη, πού πάνε τα χρήματα από τα ποσοστά των διαιτητών όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να μάθουν οι παράγοντες του ηλειακού ποδοσφαίρου πού πάνε τα χρήματα που πληρώνουν στα εξοδολόγια των αγώνων καθώς και οι επιχορηγήσεις από την ΕΠΟ για την επιμόρφωση των Διαιτητών.

Η ανακοίνωση της Π.Α.Κ. Ηλείας αναφέρει:
«Διαβάσαμε πρόσφατα στην έγκριτη εφημερίδα Πατρίς δύο τεκμηριωμένες τοποθετήσεις του “χειμαρρώδους” Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας κ. Σπύρου Βασιλείου εκ των οποίων η δεύτερη ήταν απάντηση στον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας που είχε δηλώσει ότι ο κ. Βασιλείου “βιάζεται” σε αυτά που είπε δηλαδή όπως όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα διάβασε την ολιστική μελέτη περί δημιουργίας Ένωσης Διαιτητών Ελλάδος κ.λ.π. και μάλλον μόνο αυτός δεν διάβασε ή πολύ πιθανόν να μην κατάλαβε τι διάβασε!
Και μάλιστα την “βαρύγδουπη δήλωση” του την τεκμηρίωσε τόσο πολύ που μας συγκίνησε… λέγοντας ότι τον ενημέρωσε προφορικά “ένας σύμβουλος της ΕΠΟ”!
Και αναρωτιέται ο απλός παράγοντας “Μα δεν έχει όνομα αυτός ο σύμβουλος”;
Πιθανόν έχει μάθει από την δικιά του σύμβουλο που διαθέτει η ΕΠΣ σε θέματα διαιτησίας, ορισμού αγώνων, αλλαγής αγώνων, αλλαγής γηπέδου, θεμάτων προπονητών και ό,τι ήθελε προκύψει γιατί τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που είναι μαζί του πιθανόν ντρέπονται να μιλήσουν!
Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η σιωπή του απερχόμενου προέδρου της ΕΠΣ που ενώ τον προκάλεσε ο κ. Βασιλείου ότι ο Σύνδεσμος έχει σε βιβλιάριο ότι χρήματα από τα ποσοστά των αγώνων των διαιτητών, δεν είδαμε τον λαλίστατο σε τοποθετήσεις του σε γενικές συνελεύσεις της ΕΠΣ γιατί και εκεί δεν μιλά άλλος πλην αυτού πιθανόν για συντόμευση χρόνου! Όπως λαλίστατος είναι και στα μαρμαρένια αλώνια των δικαστηρίων που πηγαίνει τους αντιπάλους του για να τους φιμώσει κατά την γνωστή του τακτική!
Ρωτάμε λοιπόν τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΣ εάν προτίθεται να πει και αυτός τι κάνει τα χρήματα από τα ποσοστά των διαιτητών όλα αυτά τα χρόνια και να μην κρύβεται αλλά και να μάθουν οι παράγοντες του Ηλειακού ποδοσφαίρου πού πάνε τα χρήματα που πληρώνουν στα εξοδολόγια των αγώνων καθώς και οι επιχορηγήσεις που παίρνει από την ΕΠΟ για την επιμόρφωση των Διαιτητών;
Πρόσφατα ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έστειλε έγγραφο στις Ενώσεις και ειδικά στις επιτροπές διαιτησίας να απαντήσουν πως διαχειρίζονται τα ποσοστά των Διαιτητών, εσείς γιατί δεν δημοσιεύεται το έγγραφο που απαντήσατε, εάν απαντήσατε για να δουν και οι παράγοντες.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός αλλά ούτε και απάντηση!
Υ.Γ. Και μιας και αναφέραμε την ΕΠΟ και τις επικείμενες εκλογές εκεί είναι λαλίστατοι διοχετεύοντας στον τύπο τις προθέσεις τους να μην στηρίζουν τον αυριανό Πρόεδρο της ΕΠΟ (πάγια τακτική τους) τον αξιόλογο παράγοντα Σταύρο Ψαρόπουλο αλλά και πάλι να κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον και όχι το συμφέρον του ηλειακού ποδοσφαίρου!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος