FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικη μαγεία στις οθόνες σας

Ημερομηνία: 01-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Όπως έχουμε καταλάβει, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει. Σε πείσμα των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε, το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα επιδιώξει να μεταφέρει στο κοινό τη χαρά, τη ζεστασιά και την ελπίδα των γιορτών ζωντανεύοντας τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ στις οθόνες του.

Μέσα από την ιστοσελίδα του Κέντρου, το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook θα έχουν όλοι τη δυνατότητα να ζήσουν την εορταστική εμπειρία και να ξαναβρεθούν στο παραμυθένιο σκηνικό που έχει πλέον αναδείξει το ΚΠΙΣΝ σε έναν από τους πιο αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς. Τα γιορτινά φώτα θα ανάψουν, τα στολισμένα πλατάνια που καθρεφτίζονται στο Κανάλι θα λάμψουν, οι φωτεινές εγκαταστάσεις θα πλημμυρίζουν με φως το Πάρκο, τα θεόρατα έλατα θα δεσπόζουν και πάλι στην Αγορά, τα σιντριβάνια θα συμμετάσχουν κι αυτά στη γιορτή χορεύοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Σήμερα, 1η Δεκεμβρίου στις 19.00 θα γίνει η επίσημη έναρξη με οικοδεσπότη τον Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια. Μαζί του το κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, οι κωμικοί Θανάσης Αλευράς και Βύρων Θεοδωρόπουλος και special guest o Vassilikos. Η εκδήλωση φωταγώγησης του ΚΠΙΣΝ, λόγω των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του COVID-19, θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

«Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει διαδικτυακά από την ασφάλεια του σπιτιού του. Πρόθεσή μας είναι, όπως κάθε χρόνο, να προσφέρουμε στιγμές χριστουγεννιάτικης μαγείας και να δώσουμε σε όλους, όπου κι αν βρίσκονται, την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των γιορτών στο ΚΠΙΣΝ», αναφέρει η διευθύνουσα σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ, Ελλη Ανδριοπούλου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα. Συντονιστείτε γιατί ακολουθεί ένας μήνας γεμάτος συναυλίες, θέατρο, δημιουργικά εργαστήρια

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος