FOLLOW US: facebook twitter

Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Ανδραβίδας: Με άρωμα Αργεντινής, Βολιβίας και 100 χορευτές!

Ημερομηνία: 22-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μια ανεπανάληπτη φολκλορική βραδιά πολιτισμού που θα ενσαρκώσει την αληθινή ιστορία του αργεντίνικου πάθους, με φλογερά tango  και παραδοσιακούς χορούς από την Λατινική Αμερική, θα παρουσιάσει στο κοινό της Ηλείας ο Σύλλογος Φίλων και Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας «Η ΕΣΤΙΑ», την προσεχή Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στην πλατεία της Αγίας Σοφίας στην Ανδραβίδα.

Στην πολυπολιτισμική αυτή χορευτική βραδιά στην πλατεία αγίας Σοφίας, θα είναι καλεσμένα από την «ΕΣΤΙΑ»,  χορευτικά από την Αργεντινή και την Βολιβία που θα πλαισιώσουν τα δικά μας  χορευτικά και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν. Με υπέροχα κοστούμια, παθιασμένους ρυθμούς και τραγούδια, μια παράσταση που θα αφήσει το στίγμα της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου το φετινό καλοκαίρι.

100 και πλέον χορευτές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, σε μια συναρπαστική παράσταση στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Ανδραβίδας, 26 Αυγούστου ώρα 21.00 στην πλατεία Αγίας Σοφίας. Η παράσταση αποτελεί συνδιοργάνωση της ΕΣΤΙΑΣ με την Π.Ε Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος