FOLLOW US: facebook twitter

Αυλαία για το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Εντυπωσίασαν Κραουνάκης και Σπείρα-Σπείρα στο Χλεμούτσι

Ημερομηνία: 22-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Εντυπωσίασαν και μάγεψαν ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα με την συναυλία «Φίλα με… στην Κυλλήνη» κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης για φέτος.

Για πάνω από δυόμιση ώρες ο Σταμάτης Κραουνάκης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στην σκηνή  και καταχειροκροτήθηκε από τον κοινό που κατέκλεισε το μεσαιωνικό Κάστρο Χλεμούτσι.

Γεμάτος ενέργεια, μπρίο, φαντασία και χιούμορ έδωσε και μετέφερε όλο του το είναι αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το ταλέντο και την διαχρονική του αξία ενώ είχε μία συνεχή αλληλεπίδραση και «συνομιλία» με το κοινό. Τραγούδια που όλοι θυμόμαστε, αγαπήσαμε και σιγοτραγουδούμε μας ταξίδεψαν σε χώρους και χρόνους μαγικούς ερμηνευμένα με τον καλύτερο τρόπο από τον δημιουργό τους Σταμάτη Κραουνάκη και την Σπείρα Σπείρα.

Μία παράσταση που ο σπουδαίος δημιουργός και ερμηνευτής, με την πληθωρική του παρουσία και τα υπέροχα τραγούδια του, κατάφερε να χαράξει στη μνημή και κυρίως στην καρδιά των θεατών που δε σταμάτησαν να σιγοτραγουδούν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Συγκινητική στιγμή του ήταν όταν έσβησαν όλα τα φώτα του Κάστρου και “έψαλε” όπως ο ίδιος είπε το τραγούδι του Κάστρο, με μια ατμοσφαιρική συνοδεία από το τσέλλο. Προς το τέλος της παράστασης κάλεσε και τον Γιώργο Βούκανο, ο οποίος του έδωσε εκ μέρους του Φεστιβάλ μια πλακέτα φιλοτεχνημένη από τον Kristo Defrim Hasa και ένα καλάθι με προϊόντα τοπικά του δήμου και του Νομού Ηλείας που προσέφεραν οι εταιρείες  της Ιωάννας Αλετρά, του Γιώργου Κόλλια και του Θεόδωρου Βασιλόπουλου. Ο Σταμάτης Κραουνάκης ευχαρίστησε τον Γιώργο Βούκανο και τον νέο Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννη Λέντζα για την αγάπη τους στον πολιτισμό και προέτρεψε να δημιουργηθούν οι υποδομές για να αναπτυχθεί ο πολιτισμός και τον χειμώνα.

Εξαιρετικοί και οι καλλιτέχνες που τον πλαισίωναν (Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης και Χάρης Φλέουρας) όχι μόνο με τις μοναδικές φωνές τους αλλά και με την υποκριτική τους δεινότητα, απήγγειλαν αποσπάσματα γνωστών κλασικών θεατρικών έργων δίνοντας μία διαφορετική δυναμική στην παράσταση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος