FOLLOW US: facebook twitter

Π. Βύρλας: «Συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού στο Μαρούσι»

Ημερομηνία: 31-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η 25η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 3μ.μ. με την αναμέτρηση του Αμαρουσίου με τον Κόροιβο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα συνεργαζόμενα δίκτυα, αλλά και από το κανάλι της Ε.Ο.Κ. στο YouTube.

Ο 24χρονος σέντερ του Κοροίβου, Παναγιώτης Βύρλας, σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Elite League (eliteleague.gr), τόνισε πως η ηλειακή ομάδα για να φτάσει στη νίκη πρέπει να είναι συγκεντρωμένη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που ειδικά μέσα στην έδρα της παίζει αρκετά καλό μπάσκετ με μεγάλη πίεση στην άμυνα και τρέξιμο στην επίθεση. Εμείς από την πλευρά μας δουλέψαμε εντατικά όλη την εβδομάδα και πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι τελευταίες αγωνιστικές είναι πολύ σημαντικές για όλες τις ομάδες σε ένα πρωτάθλημα που σχεδόν όλες οι θέσεις της τελικής κατάταξης είναι ανοικτές».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος