FOLLOW US: facebook twitter

Π.Σ. Τιτάν Πύργου: Χάλκινο μετάλλιο ο Τσαρουχάς στην Κροατία

Ημερομηνία: 20-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρώτη στο ομαδικό η ελληνική ομάδα στο Ζάγκρεμπ

Ο Π.Σ. Τιτάν Πύργου είχε εξαιρετική παρουσία στο 30ο Διεθνές Τουρνουά Χριστουγέννων U15 – U17, που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, όπου διεξήχθησαν εκεί και οι Τελικοί αγώνες Central European League U15.

Ο 15χρονος Πυργιώτης πρωταθλητής Ελλάδας και Βαλκανιονίκης, Βασίλης Τσαρουχάς, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 55 κιλών Κ15 και διακρίθηκε για άλλη μια φορά σε διεθνές επίπεδο, δείγμα του ταλέντου του. Πολύ καλή παρουσία με αποτέλεσμα την κατάκτηση της 5ης θέσης είχαν οι Κωνσταντίνος Κουρής και Αλέξης Κρανίτης, ενώ ο Ερμής Κολιτσόπουλος ήταν άτυχος και αποκλείστηκε στα προκριματικά.

Επίσης, οι αθλητές του Π.Σ. Τιτάν Πύργου αγωνίστηκαν στη μικτή ελληνική ομάδα για τους τελικούς μιας σειράς ομαδικών συναντήσεων μεταξύ ξένων χωρών.

Η ελληνική ομάδα αναδείχθηκε 1η στο ομαδικό στο Ζάγκρεμπ και 2η καλύτερη όλη την χρονιά.

Ο σύλλογος του Πύργου ευχαριστεί τους διοργανωτές στην Κροατία για την άψογη φιλοξενία τους και συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια, την άψογη αγωνιστική τους παρουσία και τις επιτυχίες τους, όπως και τους προπονητές των συλλόγων Λεωνίδας Πάλη, Αρχέλαος Παλαιστικό, Κερκίωνας Χαϊδαρίου, Α.Σ. Τρίκαλα, ΠΟΠ Χαλκίδας ΠΑΑΕΠ Ογχηστός, Olympia Camp, που συμμετείχαν με τους αθλητές τους στο τουρνουά και συνολικά στους αγώνες C.E. League U15 τη σεζόν 2023.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia