FOLLOW US: facebook twitter

Π.  Νοέας: «Έπρεπε στο τέλος να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι»

Ημερομηνία: 30-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
ELITE LEAGUE 2023-2024 / ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος ηττήθηκε στον πόντο (80-79) από τον Μίλωνα το Σάββατο και αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι που έχασε στις λεπτομέρειες. Ο αρχηγός του Κοροίβου, Πέτρος Νοέας, ήταν αυτός που έκανε το 78-79 στα 17΄΄ πριν το τέλος και ο παίκτης στον οποίο έτυχε να πάρει το τελευταίο κρίσιμο σουτ (τρίποντο), στο οποίο δεν βρήκε στόχο. Ο Νοέας σε δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι, τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε στο τέλος να είναι πιο συγκεντρωμένη για να φτάσει στη νίκη, καθώς έχασε το αμυντικό ριμπάουντ και ο Σκορδίλης πέτυχε το νικητήριο καλάθι για τον Μίλωνα.

Ο έμπειρος φόργουορντ είπε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι: «Στην αρχή ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Στη συνέχεια ο Μίλωνας μας έπαιξε πολύ δυνατά, λογικό είναι έπαιζε στην έδρα του, χάσαμε την συγκέντρωσή μας και γι’ αυτό προηγήθηκαν στο ημίχρονο. Στο β΄ ημίχρονο όμως κάναμε πολύ καλή δουλειά, παίξαμε πολύ δυνατά και στο τέλος το παιχνίδι κρίθηκε εκεί  που κρίθηκε».

Στην ερώτηση τι αποτελεί μάθημα για την ομάδα του από ένα παιχνίδι που χάθηκε στις λεπτομέρειες, ο αρχηγός του Κοροίβου απάντησε: «Θα έπρεπε στο τέλος να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, χάσαμε το ριμπάουντ και μας έβαλε ο Σκορδίλης το καλάθι. Αν είχαμε πάρει αυτό το ριμπάουντ πιστεύω θα είχαμε κερδίσει το παιχνίδι».

Με Πανιώνιο το Σάββατο

Ο  Κόροιβος έχει πλέον μπροστά του άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Το προσεχές Σάββατο στις 5μ.μ. θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο και πανίσχυρο Πανιώνιο στην Ήλιδα. Ο Πανιώνιος έχει 14 νίκες-4 ήττες, έναντι 10-8 του Κοροίβου, ωστόσο η πρόκληση για μια μεγάλη νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας είναι μεγάλη.

Φωτο: Ε.Ο.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος