FOLLOW US: facebook twitter

Π. Γερουλάνος: Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου

Ημερομηνία: 22-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με ανάρτηση στα προσωπικά του social media, ο Παύλος Γερουλάνος, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην εκλογή του ως Βουλευτή Α’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Ο κ. Γερουλάνος, αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές, τους συνεργάτες αλλά και την οικογένειά του για τη βοήθειά τους, αναφέρθηκε στο έργο που έχει μπροστά του το ΠΑΣΟΚ:

«Το έργο που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλο. Η Αθήνα οφείλει να εκπροσωπηθεί επάξια. Οφείλουμε να χτίσουμε έναν προοδευτικό χώρο, αντάξιο της ιστορίας του. Αυτό, ξεκινάει με μια μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ και αύξηση στα ποσοστά του στις επερχόμενες εκλογές. Θα εργαστούμε, όλοι μαζί, ενωμένοι για αυτόν το σκοπό. Καμία και κανένας δεν περισσεύει. Όπως είπε και ο πρόεδρός μας, ο Νίκος Ανδρουλάκης, “το λαογέννητο κίνημα  ξαναγίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό της πατρίδας μας” και εμείς οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Αναφέρθηκε επίσης, στη σημασία της καταπολέμησης των ανισοτήτων που βιώνει η ελληνική κοινωνία:

«Ο σκοπός μας, είναι πιο σημαντικός από ποτέ: ο αγώνας για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων, που βιώνει αυτήν τη στιγμή η ελληνική κοινωνία. Ανισότητες σε πλούτο, εισόδημα και πρόσβαση στην εξουσία, που για να αντιμετωπιστούν χρειάζεται να δούμε με όραμα το μέλλον. Να δημιουργήσουμε μία ουσιαστική Δημοκρατία, όπου κάθε εξουσία θα λογοδοτεί στον πολίτη. Να χτίσουμε μία οικονομία πατριωτική και αισιόδοξη, που θα βασίζεται στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και θα απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνάμεις κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. Να δουλέψουμε για ένα σύστημα Παιδείας το οποίο θα επενδύει σε κάθε άνθρωπο που θέλει να διευρύνει τη μόρφωση και τους ορίζοντές του».

Και κατέληξε λέγοντας:

«Ο δρόμος μπροστά μας, είναι γεμάτος προκλήσεις. Αλλά κάθε πρόκληση, είναι και ευκαιρία να κάνουμε την Ελλάδα μας καλύτερη. Έτσι ξεκινήσαμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Σας ευχαριστώ και πάλι, μέχρι να τα πούμε από κοντά!»

 Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου στα social media:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, μία-μία και έναν-έναν που βοηθήσατε αυτούς τους μήνες να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι δύσκολο να το κάνω προσωπικά, άμεσα, όπως θα ήθελα, αλλά σιγά σιγά θα τα καταφέρω να σας αγκαλιάσω και να σας σφίξω όλων το χέρι.

Όπως φαντάζεστε, είναι τεράστια τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη σας και η ευκαιρία να εκπροσωπήσω τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μου, αυτή την υπέροχη πόλη που τόσα μας δίνει και τόσα μπορεί να γίνει.

Ειδικά, ευχαριστώ εσάς τους εθελοντές που ήρθατε και με την ενέργεια και τη δύναμή σας βοηθήσατε τους τελευταίους μήνες, γεγονός που απογείωσε την προεκλογική μου εκστρατεία, αλλά και όλους εσάς, τους συνεργάτες του γραφείου μου και τις οικογένειές σας για όσα ζήσαμε μαζί. Κάθε μέρα ήταν υπέροχη και θα μου μείνουν όλες αξέχαστες.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, θα ήθελα να πω στην οικογένειά μου. Ζήτησα τη βοήθειά σας την ώρα που τα πάντα γύρω μας έμοιαζαν σκοτεινά και μου την προσφέρατε με απίστευτη αγάπη. Σταθήκαμε όρθιοι και προχωράμε.

Το έργο που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλο. Η Αθήνα οφείλει να εκπροσωπηθεί επάξια. Οφείλουμε να χτίσουμε έναν προοδευτικό χώρο, αντάξιο της ιστορίας του. Αυτό, ξεκινάει με μια μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ και αύξηση στα ποσοστά του στις επερχόμενες εκλογές. Θα εργαστούμε, όλοι μαζί, ενωμένοι για αυτόν το σκοπό. Καμία και κανένας δεν περισσεύει. Όπως είπε και ο πρόεδρός μας, ο Νίκος Ανδρουλάκης, “το λαογέννητο κίνημα  ξαναγίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό της πατρίδας μας” και εμείς οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Ο σκοπός μας, είναι πιο σημαντικός από ποτέ: ο αγώνας για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων, που βιώνει αυτήν τη στιγμή η ελληνική κοινωνία. Ανισότητες σε πλούτο, εισόδημα και πρόσβαση στην εξουσία, που για να αντιμετωπιστούν χρειάζεται να δούμε με όραμα το μέλλον. Να δημιουργήσουμε μία ουσιαστική Δημοκρατία, όπου κάθε εξουσία θα λογοδοτεί στον πολίτη. Να χτίσουμε μία οικονομία πατριωτική και αισιόδοξη, που θα βασίζεται στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και θα απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνάμεις κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. Να δουλέψουμε για ένα σύστημα Παιδείας το οποίο θα επενδύει σε κάθε άνθρωπο που θέλει να διευρύνει τη μόρφωση και τους ορίζοντές του.

Ο δρόμος μπροστά μας, είναι γεμάτος προκλήσεις. Αλλά κάθε πρόκληση, είναι και ευκαιρία να κάνουμε την Ελλάδα μας καλύτερη.

Έτσι ξεκινήσαμε και έτσι θα συνεχίσουμε.

Σας ευχαριστώ και πάλι, μέχρι να τα πούμε από κοντά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

olympia