FOLLOW US: facebook twitter

Π. Διονυσόπουλος: «Είμαστε δεμένη ομάδα»

Ημερομηνία: 03-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O 20χρονος Πυργιώτης αμυντικός μίλησε στην «Πρωινή» για τη νίκη του ΠΑΟ Βάρδας στο Αιτωλικό και τα κομβικά εντός έδρας ματς που έρχονται με Ραφήνα και Ερμιονίδα


Του Κώστα Πλιάγκου

Proinisports@gmail.com


Ο Παύλος Διονυσόπουλος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟ Βάρδας στη νίκη στο Αιτωλικό. Ο 20χρονος δεξιοπόδαρος μπακ-χαφ, άνοιξε το σκορ και κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-2. Ο Διονυσόπουλος είναι για τρίτη συνεχή σεζόν στον ΠΑΟΒ και έχει γίνει πλέον βασικό στέλεχος της ομάδας. Είναι άλλωστε ένα πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας, αλλά και στον άξονα της μεσαίας γραμμής ως ανασταλτικός μέσος.

Ο Πυργιώτης αμυντικός, που σπουδάζει οικονομικά στην Πάτρα, μίλησε χθες στην «Πρωινή» για το σπουδαίο «διπλό» στο Μεσολόγγι, και το αυριανό ματς με την Θύελλα Ραφήνας. «Δεν ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση στο Αιτωλικό, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Θέλαμε πολύ το τρίποντο, βρήκαμε δύο γκολ και πήραμε μια πολύ σημαντική, βαθμολογικής σημασίας, νίκη», τόνισε για το ματς στο Αιτωλικό. Όσο για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας, είπε: «Το μυαλό όλων μας είναι πλέον στο ματς με την Ραφήνα, που θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό στο Αιτωλικό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, τόσο την Τετάρτη με την Ραφήνα όσο και το Σάββατο με την Ερμιονίδα, καθώς είναι δύο κομβικά ματς για την περαιτέρω πορεία μας στο πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να κερδίσουμε».

Στην ερώτηση τι έχει αλλάξει στον ΠΑΟΒ σε σχέση με την ομάδα 2021-2022, που  συμμετείχε και τότε στην Γ΄ Εθνική, χωρίς να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, είπε: «Τα τελευταία τρία χρόνια έχει παραμείνει ο βασικός κορμός και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αναφορικά με την ομοιογένεια που πρέπει να έχει μια ομάδα. Είμαστε δεμένη ομάδα, έγιναν καλές προσθήκες και έχουμε πολύ καλό κλίμα. Σε αυτό συμβάλλει και η Διοίκηση του ΠΑΟΒ, που μεταδίδει το καλό κλίμα στην ομάδα, κάτι που βοηθάει πολύ στο να αποδίδουμε καλά στο γήπεδο και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος