FOLLOW US: facebook twitter

Όταν η σκιά γίνεται φως “απόηχος”

Ημερομηνία: 08-04-2023 | Συντάκτης:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η έκθεση φιγούρας θεάτρου σκιών με τίτλο «Όταν η σκιά γίνεται φως» από το Θέατρο σκιών του Στέφανου Παπαγεωργίου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο συνεδριακό κέντρο της περιφερειακής ενότητας Πύργου Ηλείας.

Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν δύο παραστάσεις καθώς επίσης, κατά την διάρκεια της λειτουργίας της, την επισκέφτηκαν εκτός των άλλων, δημοτικά σχολεία της πόλης μας, το ΚΔΑΠΜΕΑ Ηλίανθος και η παιδική χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας όπου πραγματοποίησε και την εβδομαδιαία πρόβα της.

Την ημέρα της έναρξης, Κυριακή 26 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η 1η παράσταση με τίτλο «Η Ευρωστίνη στην Επανάσταση του 1821» με την συνοδεία ζωντανής μουσικής από τους «ΟΡΤΣΑ» (με τους Νίκο Μπούζα λαούτο φωνή, Πέτρο Σταύρου κλαρίνο, Κυριακή Μπούζα σαντούρι -φωνή, Μαρία Παπαγεωργίου κανονάκι) την οποία παρακολούθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Βασίλειος Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Πύργου κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Πύργου κ. Ιωάννης Βαρελάς και πλήθος κόσμου.

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η 2η παράσταση στο κατάμεστο συνεδριακό, από το θέατρο σκιών του Χρήστου Καλπουζάνη, με τίτλο «Ο τρομερός Ξιφομάχος».

Η ομάδα του Θεάτρου Σκιών του Στέφανου Παπαγεωργίου θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Β. Γιαννόπουλο για την υποστήριξη, καθώς επίσης και όλη την κοινωνία της πόλης μας για την αγάπη, την υποστήριξη και την θετική ενέργεια που μας δίνει για να συνεχίζουμε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος