FOLLOW US: facebook twitter

Ωρολογιακή βόμβα πίσω από το email-gate

Ημερομηνία: 28-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Διοικητικές, ποινικές και ευρύτερες πολιτικές περιπλοκές ενδέχεται να κρύβει η υπόθεση της διαρροής προσωπικών στοιχείων και emails πολιτών και η παράνομη χρήση τους από την ευρωβουλευτή Άννα Ασημακοπούλου.

Το Μέγαρο Μαξίμου επιχείρησε να κάνει μια στοιχειώδη διαχείριση της κρίσης, η οποία όμως ενδέχεται να πάρει χαρακτήρα χιονοστιβάδας, καθώς ήδη έχουν κατατεθεί δεκάδες αγωγές από Έλληνες πολίτες του εξωτερικού και αναμένονται πολύ περισσότερες. Η ανησυχία γίνεται πάντως μεγαλύτερη, καθώς η νέα αυτή αστοχία επισωρεύεται στις δημοκοπικές ζημιές που υφίσταται η κυβέρνηση λόγω, μεταξύ άλλων, και της διαχείρισης   για το δυστύχημα των Τεμπών.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, οι παράλληλες έρευνες από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ενδέχεται να καταλήξουν σε αυτεπάγγελτες ποινικές διώξεις, πέραν των αγωγών οι οποίες θα κατατεθούν από πολίτες. Πιθανώς δε αυτές να μην περιοριστούν στα πρόσωπα τα οποία αποπέμφθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος