FOLLOW US: facebook twitter

Τα ύστερα του κόσμου

Ημερομηνία: 28-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Όταν τα μέσα ενημέρωσης είναι ιμάντες μεταβίβασης της κυβερνητικής άποψης στους πολίτες, όλα είναι καλώς καμωμένα. Και η κυβέρνηση, επειδή δεν είναι αχάριστη, ανταποδίδει.

Το πρόβλημα με αυτό το αφήγημα  δημιουργείται όταν στην ομάδα των «εχθρών της πατρίδας, και της κυβέρνησης» μπαίνουν δυνάμεις που μέχρι τώρα θεωρούνταν φιλικές.

Έχουν μαζευτεί πολλά: ακρίβεια, σκάνδαλο υποκλοπών, «Μισέλ gate», τραγωδία των Τεμπών. Για όλα αυτά η κυβέρνηση έχει ανακαλύψει τους ενόχους. Για την ακρίβεια φταίει ο Πούτιν που μπούκαρε στην Ουκρανία, για τις υποκλοπές φταίει το ρυπαρό δίκτυο της ΕΥΠ, για το «Μισέλ gate» φταίνε δύο μεσαία στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών, για την τραγωδία των Τεμπών φταίει το ανθρώπινο λάθος.

Όμως  ορισμένα μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν  να κρατήσουν αποστάσεις και βγάζουν στο φως ιστορίες που την εκθέτουν και τη στριμώχνουν με αποτέλεσμα

 η κυβέρνηση, τους χτεσινούς υποστηρικτές της να τούς αποκαλεί οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα… Τα ύστερα του κόσμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος