FOLLOW US: facebook twitter

Οριστικά στις 13 Απριλίου το σεμινάριο μηχανικών για τον Προσεισμικό Έλεγχο

Ημερομηνία: 05-04-2024 | Συντάκτης:

-Σεμινάρια σε Πάτρα, Ηλεία και Ζάκυνθο

«Κλείδωσε» για το Σάββατο 13 Απριλίου, όπως είχε ήδη γράψει η εφημερίδα «Πρωινή» και το proini.news, το σεμινάριο επιμόρφωσης μηχανικών για τον Προσεισμικό Έλεγχο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, προγραμματίστηκαν τρία σεμινάρια μηχανικών για τον Προσεισμικό Έλεγχο, στις 10 και 11 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα για τους μηχανικούς της Αχαΐας, στις 13 Απριλίου για τους μηχανικούς της Ηλείας και στις 17 Απριλίου στην Ζάκυνθο.

Όπως είχε αναφέρει η «Πρωινή» σε σχετικό ρεπορτάζ, σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει σταδιακά το πρόγραμμα υποχρεωτικού προσεισμικού ελέγχου στα δημόσια κτίρια της Ηλείας, καθώς ολοκληρώνεται η κατάρτιση του μητρώου ελεγκτών δημοσίων κτιρίων.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν τα σεμινάρια μετεκπαίδευσης των μηχανικών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα ελέγχου, προκειμένου να ξεκινήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Στο σεμινάριο προβλέπεται να συμμετέχουν πανεπιστημιακοί και στελέχη του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας (ΟΑΣΠ) και κατά την διεξαγωγή του αναμένεται να τεθούν επί τάπητος και να αναλυθούν όλα τα δεδομένα που αφορούν τον προσεισμικό έλεγχο και την καταλληλόλητα των δημοσίων κτιρίων στην Ηλεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia