FOLLOW US: facebook twitter

Once Upon a Time… για την ενίσχυση της οργάνωσης «Φωτεινό Αστέρι»

Ημερομηνία: 12-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Φιλανθρωπική εκδήλωση από τη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS

Φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/12 στο lobby της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS στην Πάτρα, σε συνεργασία της Τρίγκας Nephros και της Cube Gallery με έκθεση έργων Ελλήνων καλλιτεχνών που μέρος των εσόδων θα τεθεί προς ενίσχυση της οργάνωσης το “Φωτεινό Αστέρι”.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του όπως και οι θεσμικοί φορείς της πόλεις μας.

Ο κ. Παναγιώτης Τρίγκας άνοιξε την βραδιά με το ζεστό καλωσόρισμά του. Κατόπιν ο δημοσιογράφος Αχχιλέας Παπαδιονυσίου συντόνισε την παρουσίαση των καλεσμένων που απηύθυναν χαιρετισμό.

Συγκεκριμένα, η Υπουργός μεταφορών κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, η Αντιπρύτανης κ. Ελένη Αλμπάνη με οπτικοακουστικό μήνυμα της, με γραπτή επιστολή απηύθυνε μήνυμα ο βουλευτής Ηλείας, πρώην υπουργός και επίτροπος της Ε.Ε. κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, η αντιδήμαρχος υγείας κ. Βίβιαν Σαμούρη, ο κ. Κώστας Σβόλης επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης εκπροσώπησε τον Ι.Σ.Π., ο κ. Σπύρος Σκιαδαρέσης επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της Π.Δ.Ε., ο κ. Μαρίνος Σκανδάμης τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΠΑΣΟΚ.

Το αεικίνητο ζεύγος των οικοδεσποτών κ. Παναγιώτης και η κ. Στέλλα Τρίγκα όπως και οι συνεργάτες τους φρόντιζαν τις ανάγκες των καλεσμένων όπως κι η κ. Λιάνα Ζωζά της “Cube Gallery” δίνοντας πληροφορίες για το εκθέματα και τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia