FOLLOW US: facebook twitter

Ομορφιά και υγεία: DIY μάσκες προσώπου για ξεκούραστη και λεία όψη

Ημερομηνία: 24-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Αποτέλεσμα εικόνας για mascarilla de aguacate

Avocado Face Mask

Υλικά

μισό αβοκάντο

1 κουταλιά της σούπας μέλι

μια χούφτα βρώμη

Εκτέλεση: Λιώστε το αβοκάντο με ένα πιρούνι, ωστόσο φροντίστε να είναι αρκετά ώριμο για να μη δυσκολευτείτε. Ανακατέψτε όλα τα υλικά πολύ καλά μέχρι να έχετε μια όμορφη πάστα.

How to Use: Απλώστε μια γενναία ποσότητα από τη μάσκα σας σε όλο το πρόσωπο και αφήστε την να δράσει για 20 λεπτά περίπου, ενώ εάν έχετε αφυδατωμένη επιδερμίδα, μπορείτε πολύ απλά να την αφήσετε για περισσότερη ώρα. Η συγκεκριμένη face mask εκτός από το boost ενυδάτωσης που κάνει, βοηθάει με τη λιπαρότητα, την αναγέννηση των κυττάρων καθώς και με τη μείωση της εμφάνισης τυχόν ουλών και σημαδιών από παλιά σπυράκια. Δοκιμάστε την!

Αποτέλεσμα εικόνας για bienfaits du miel sur la peau

Honey Face Mask

Υλικά

1 κουταλιά της σούπας manuka μέλι

1 κουταλιά του γλυκού κουρκουμάς

μισή κουταλιά του γλυκού χοντρό αλάτι

Εκτέλεση: Απλώς ανακατέψτε τα υλικά και απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας με ένα flat πινέλο foundation. Βάλτε τη μεγαλύτερη ποσότητα στη ζώνη Τ που παρατηρείται μεγαλύτερη λιπαρότητα.

How to Use: Κρατήστε την για 15 λεπτά περίπου και αφαιρέστε την με χλιαρό νερό. Μια μάσκα ιδανική για να καταπολεμήσετε τους μαύρους πόρους, τα σημάδια από σπυράκια και τις φλεγμονές. Υποδεχθείτε το νέο, λείο πρόσωπό σας και κάντε τις πιο αψεγάδιαστες εμφανίσεις!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος