FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Διαγόρας Βραχνεΐκων 3-0: Εκεί στη Γ΄ Εθνική!

Ημερομηνία: 24-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟΒ πέτυχε τέταρτη σερί νίκη και είναι στο +6 από τη ζώνη

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας με τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα νίκησε χθες 3-0 τον Διαγόρα Βραχνεΐκων στο «Γρ. Καλάκος» και εξασφάλισε κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή του στη Γ΄ Εθνική καθώς είναι πλέον 6 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ήταν η τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος άλλαξε το αγωνιστικό πρόσωπο των παικτών, έφτιαξε την ψυχολογία τους και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο. Η «Μπάρτσα» θέλει 2-3 βαθμούς ακόμα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή κι έτσι είναι σχεδόν σίγουρο πλέον πως και τη νέα σεζόν, για ένατη σερί χρονιά θα παίζει στη Γ΄ Εθνική.

0-0 το ημίχρονο

Λίγες φάσεις είχε το α΄ ημίχρονο με τον ΠΑΟΒ να έχει την υπεροχή, αλλά να μην μπορεί να τη μετουσιώσει σε γκολ. Στο 5΄ σουτ από κοντά του Νικολόπουλου, μπλόκαρε ο Δρακόπουλος και στο 10΄  μετά από σέντρα του Σαμπανέι, η κεφαλιά του Βαζ πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 21΄ Σαμπανέι και Νικολόπουλος έπαιξαν το ένα-δυο, ο Σαμπανέι έδωσε στον Μακρή που πλάσαρε άουτ από ιδανική θέση. Ο Διαγόρας απείλησε πρώτη φορά στο 37΄ με ένα καλό σουτ του Σχοινά, που η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

Τα γκολ στην επανάληψη

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΒ συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ και στο 60΄ ο Βαζ έκλεψε τη  μπάλα από τους αμυντικούς του Διαγόρα και σούταρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Στο 67΄ ο Διαγόρας έκανε δεύτερη φορά αισθητή την παρουσία του στο ματς με ένα σουτ του Σχοινά μέσα από την περιοχή, που ο Λαδάς απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι σε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά ο Νιφορόπουλος βγήκε στην κόντρα και σούταρε άουτ, ωστόσο στο 74΄ ο ΠΑΟΒ ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ. Ο Νικολόπουλος έγινε αποδέχτης της μπάλας από τον Σαμπανέι και με συρτό σουτ νίκησε τον Δρακόπουλο γράφοντας το 1-0. Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΒ βρήκε ανοιχτούς χώρους και σκόραρε άλλες δύο φορές δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Στο 83΄  ο Σαμπανέι σέντραρε, ο Ντόμας έπιασε την κεφαλιά, ο Ρίλντι επιχείρησε να διώξει με το κεφάλι και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Και στο 89΄ ο Σαμπανέι, ο οποίος έφτιαξε και τα τρία γκολ, εκτέλεσε κόρνερ και ο Βαζ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους του ΠΑΟΒ.

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Ρουγκάλας (79′ Θεοφιλόπουλος), Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης (46′ Φερεκίδης), Νικολακόπουλος, Αγουρίδης, Ντόμας 88′ Τσούλης), Βαζ, Σαμπανέι, Μακρής (64′ Κάρδαρης).

Διαγόρας: Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Ρίλντι, Τριανταφυλλόπουλος, Πανάρετος (87′ Λιμάτσι), Τρίγκας, Νιφορόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσεκούρας (84′ Γκολφινόπουλος), Γεωργαντόπουλος (46′ λ.τ. Καλλιτσουνάκης), Ούτσικας (19′ λ.τ. Σχοινάς).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος