FOLLOW US: facebook twitter

Ομιλία για τον Σχολικό εκφοβισμό-bullying: Ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο στον Απόλλωνα

Ημερομηνία: 16-11-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”75122″ img_size=”full”][vc_column_text]Από την ΜΚΟ «Μια Αγκαλιά για όλους» με ομιλητή τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα

Ανοιχτή εκδήλωση για το Βullying, προκειμένου να ενημερωθούν κυρίως οι γονείς για τον σχολικό εκφοβισμό, διοργανώνει το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στις 18:30, στον Πύργο, στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ, η μη κυβερνητική οργάνωση ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας που θα δώσει απαντήσεις στους γονείς και στο κοινό για αυτό το καυτό και επίκαιρο θέμα. Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν μέσα από την συγκεκριμένη ενημερωτική και άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση οι εθελοντές – μέλη της Αγκαλιάς, είναι «Μάθε, μίλα, ενημερώσου για τον Σχολικό εκφοβισμό – bullying». Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και οι γονείς σίγουρα θα βρουν ενδιαφέρουσες απαντήσεις αλλά και οδηγίες αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου που στις μέρες μας έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με τραγικές πολλές φορές συνέπειες για τα παιδιά μας.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός  «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», ξεκίνησε από μια σκέψη, μια ιδέα και μια φλόγα 3 νέων ανθρώπων με έντονες ανησυχίες και προβληματισμούς, έρχονται κοντά, ενώνουν τα πιστεύω τους, για να δημιουργήσουν.

Ζώντας κάθε μέρα έντονα τις ανησυχίες, τα άγχη, τον προβληματισμό των συνανθρώπων μας, με τους οποίους έρχονται σε καθημερινή επαφή, αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν Μη κερδοσκοπικό οργανισμό, με σκοπό την προσφορά, βοηθώντας κάθε συνάνθρωπο είτε αυτός είναι έλληνα, είτε ΡΟΜΑ ή μετανάστης.

«Όλοι μαζί για το συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη, όλοι μαζί μια αγκαλιά.

ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot