FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης: Ενίσχυση με Κοντόγιωργα

Ημερομηνία: 25-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας προχώρησε σε μια πολύ δυνατή μεταγραφή. Απέκτησε τον 23χρονο Ηλείο γκαρντ-φόργουορντ, Γιώργο Κοντόγιωργα, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στη Γ΄ Εθνική και συγκεκριμένα στον Λέοντα Λεχαίου, έχοντας μέσο όρο σχεδόν 10 πόντους ανά αγώνα.

Ο Γιώργος Κοντόγιωργας είναι 23 ετών, γκαρντ-φόργουορντ, με ύψος 1.95μ.. Έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Κοροίβου, στη συνέχεια μεταπήδησε σε αυτές του Απόλλωνα Πάτρας και σε ηλικία 17 ετών, το Σεπτέμβρη του 2013, επέστρεψε στον Κόροιβο και εντάχθηκε στην ανδρική ομάδα, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Τη σεζόν 2015-2016 έπαιξε στην Ακράτα της Γ΄ Εθνικής και τις σεζόν 2016-2018 ήταν στο Παγκράτι, στη Β΄ Εθνική και στην Α2. Πέρυσι έπαιξε στον Λέοντα Λεχαίου, ομάδα της Γ΄ Εθνικής. Ο Κοντόγιωργας αναμένεται με το καλό σουτ που διαθέτει να δυναμώσει πολύ την περιφέρεια του Ολυμπιονίκη ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ.

Από κει και πέρα, η ομάδα του Γιώργου Λεβεντούρη εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση ψηλού. Υπάρχουν επαφές με συγκεκριμένους παίκτες και τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος