FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Κόντρα στο Παγκράτι για το Κύπελλο Ελλάδας

Ημερομηνία: 25-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 5μ.μ., στην Ήλιδα

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

3η αγωνιστική για την Α΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα και στις 5μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, ο Κόροιβος θα υποδεχτεί μια ομάδα που θα την βρει μπροστά της και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Ο λόγος για το Παγκράτι του προπονητή πλέον Τόλη Κουτρούλια (πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α2), που ξεκινά τα πρώτα του προπονητικά βήματα στους «ροσονέρι».

Ένα δυνατό τεστ για τον Κόροιβο και ενόψει της έναρξης της Α2 Εθνικής, στις 5 Οκτωβρίου και το σημερινό παιχνίδι λογίζεται ως ένα καλό ματς προετοιμασίας. Όχι βέβαια ότι η ηλειακή ομάδα θα αδιαφορήσει για την πρόκριση στη Β΄ Φάση. Τουναντίον, θα τα δώσει όλα για την πρόκριση και αν την πάρει, θα παίξει την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου με το νικητή του αγώνα Καβάλα-Δάφνη Δαφνίου, εκτός έδρας.

Το Παγκράτι επέστρεψε φέτος στην Α2 Εθνική, παίρνοντας τη θέση που άφησε κενή ο Ερμής Αγυιάς με τον προβιβασμό του στη Basket League μέσω της wild card. Η αθηναϊκή ομάδα διατήρησε στο ρόστερ της τον αρχισκόρερ της περσινής σεζόν στη Β΄ Εθνική, Γιάννη Τζιβελέκα και ενισχύθηκε, μεταξύ άλλων, με ένα καλό γκαρντ, τον Θωμά Νίκου από το Διαγόρα Δρυοπιδέων, που την περσινή σεζόν είχε μέσο όρο 5.7 πόντους και 6.5 ασίστ στην Α2 Εθνική.

Από την άλλη, ο Κόροιβος του Κώστα Παπαδόπουλου έχει πιο γεμάτο ρόστερ. Παίκτες πολύ έμπειρους στην Α2 Εθνική και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη-πρόκριση, πολύ περισσότερο στην πολύ δυνατή έδρα του και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων του. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στην Αμαλιάδα και αναμένεται πολύς κόσμος να δώσει το «παρών», όπως φάνηκε και στο φιλικό με τον Χαρ. Τρικούπη Μεσολογγίου, στο οποίο παραβρέθηκαν 300 περίπου φίλαθλοι.

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Όπως έκανε γνωστό ο Κόροιβος, η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ για την Εξέδρα Α και είναι δωρεάν για μαθητές και φοιτητές (όπως και σε όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου). Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά σήμερα για την είσοδο στο γήπεδο, ενώ θα υπάρχει ειδικό stand όπου θα πωλούνται έξω από το Κλειστό εισιτήρια διαρκείας και θα γίνονται και ανανεώσεις των περσινών.

Ευχαριστήρια

Ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις των αθλητών του Κοροίβου και ο σύλλογος εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους γιατρούς:

«Ο Κόροιβος ευχαριστεί θερμά τον κ. Κουρέλη Χρήστο Βιοπαθολόγο-Μικροβιολόγο στο υπερσύγχρονο ιατρείο του οποίου υποβλήθηκαν στις απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οι αθλητές της ομάδας μας. Ο συντοπίτης μας και διαπρεπής επιστήμονας κ. Κουρέλης προσέφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες αφιλοκερδώς για ακόμα μια σεζόν. Πάντα δίπλα στην ομάδας και με την ιδιότητα του ιατρού και με την ιδιότητα του φιλάθλου!

Η ομάδα μας ευχαριστεί ακόμα έναν νέο επιστήμονα και συμπολίτη μας, τον Ειδικό Καρδιολόγο Καραχάλιο Γιώργο, ο οποίος υπέβαλε σε καρδιολογικό έλεγχο τους αθλητές μας. Ο κ. Καραχάλιος διαθέτει ένα άρτια επιστημονικά εξοπλισμένο Ιατρείο στην Αμαλιάδα και στην οδό Πύρρωνος 12, και τον ευχαριστούμε για τις ιατρικές υπηρεσίες που αφιλοκερδώς παρείχε στους αθλητές μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος