FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας: Κανένα ενδιαφέρον για το νέο Δ.Σ. – Συζητήσεις για μεταφορά της έδρας στον Πύργο

Ημερομηνία: 23-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η 2η Γενική Συνέλευση του Ολυμπιονίκη, υπό την παρουσία 40-50 ατόμων. Έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός από την απερχόμενη Διοίκηση, οι οποίοι εγκρίθηκαν, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. καθώς κανείς δεν έθεσε υποψηφιότητα για να μπει στο νέο Συμβούλιο! Από τη μια οι άνθρωποι του απερχόμενου Δ.Σ. έχουν δηλώσει πως δεν θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ. υπό τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν και από την άλλη κανένα νέο πρόσωπο δεν εκδήλωσε την πρόθεση να θέσει υποψηφιότητα για το νέο Συμβούλιο. Ως εκ τούτου, θα διεξαχθεί και τρίτη Γ.Σ. την Κυριακή 5 Ιουλίου και μέχρι τότε θα γίνουν προεργασίες, ώστε να βρεθούν άνθρωποι που θα αποτελέσουν τη νέα Διοίκηση του Ολυμπιονίκη. Αν δεν γίνει αυτό, τότε ο σύλλογος θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο, όπως ορίζει το καταστατικό!

Κατά τη Γ.Σ. συζητήθηκε για λίγο η σκέψη κάποιων ανθρώπων να μεταφερθεί η έδρα της ομάδας στον Πύργο, αλλά εφόσον δεν αναδείχτηκε νέο Συμβούλιο, το πλάνο δεν αναλύθηκε ιδιαίτερα και είναι κάτι που θα συζητηθεί επισταμένως και θα αποφασίσει το νέο Δ.Σ..

Το πλάνο για αλλαγή έδρας

Στο θέμα της αλλαγής έδρας, κάποιοι άνθρωποι του συλλόγου έχουν εκφράσει τη σκέψη η ομάδα να μετακινηθεί στον Πύργο, να έχει έδρα το Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Βασιλακόπουλος» και να υπάρξει μια ευρύτερη συνεργασία με ανθρώπους του μπάσκετ στον Πύργο και με ομάδες του Πύργου. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που προτείνουν αυτό, θεωρούν πως ο σύλλογος προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες λειτουργίας του, αλλά και για να αναδειχτεί το μπάσκετ της περιοχής του Πύργου και της Αρχ. Ολυμπίας, θα πρέπει να ευοδωθεί μια συνεργασία μεταξύ ανθρώπων του μπάσκετ από τις δύο περιοχές, που σκοπό θα έχει να ανεβάσει το επίπεδο του μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής.

Πάνω σε αυτό το πλάνο, υπάρχουν επαφές μεταξύ παραγόντων της Αρχ. Ολυμπίας  και παραγόντων του Πύργου και δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να γίνει πράξη η συνεργασία. Και αναφορικά με το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ, στην οποία συμμετέχει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιονίκη, φέτος θα έχει πολλές ομάδες ίδιου επιπέδου και ίσως είναι ευκαιρία να αναδειχτεί ως πρωταγωνίστρια η ομάδα που θα στηριχτεί στη συνεργασία Αρχ. Ολυμπίας-Πύργου, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί αυτοσκοπό.

Οι επαφές θα συνεχιστούν μεταξύ αυτών που δρομολογούν το συγκεκριμένο πλάνο και είναι πιθανό ο Ολυμπιονίκης αλλά και το πυργιώτικο μπάσκετ να μπουν σε μια νέα εποχή, που θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στο μπάσκετ της περιοχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος