FOLLOW US: facebook twitter

Και ο Καποτάς στο «1st Goalkeeper Camp 2020»

Ημερομηνία: 23-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μία ακόμα προσθήκη στην επιστημονική ομάδα του «1st Goalkeeper Camp 2020», είναι ο άρτια καταρτισμένος Φυσικοθεραπευτής, Γιώργος Καποτάς, γνωστός για την πολύ σημαντική συνεισφορά του στον τομέα του αθλητισμού, στον οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του επί 21 χρόνια σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καποτάς έχει υπηρετήσει ως ομοσπονδιακός Φυσικοθεραπευτής στην Ε.Ο.ΠΕ. (Ομοσπονδία Βόλεϊ), ενώ έχει υπάρξει μέλος των επιτελείων του Πανηλειακού (σε Β΄ και Γ΄ Εθνική), του Αστέρα Αμαλιάδας, της Δόξας Ν. Μανολάδας, της Αχαϊκής, του Κοροίβου Αμαλιάδας (σε μπάσκετ και βόλεϊ), του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας και του Επειού Ήλιδας, ενώ την τελευταία τριετία ανήκε με μεγάλη επιτυχία στο επιτελείο του ΠΑΟ Βάρδας. Παράλληλα, ο Γιώργος Καποτάς διατηρεί εδώ και 13 χρόνια Κέντρο αποκατάστασης και χαλάρωσης στην Αμαλιάδα, το Malaxis Center & Spa.

Άπαντες οι υπεύθυνοι διοργάνωσης του Camp δηλώνουν υπερήφανοι και πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία τους με έναν ακόμη άρτια καταρτισμένο επιστήμονα, ο οποίος με τις γνώσεις και την τεράστια εμπειρία του στον χώρο του αθλητισμού θα βοηθήσει σημαντικά καλύπτοντας κάθε ανάγκη των μικρών και μεγάλων αθλητών που θα λάβουν μέρος στο «1st Goalkeeper Camp 2020».

Συνέντευξη Τύπου αύριο

Οι υπεύθυνοι διοργάνωσης του «1st Goalkeeper Camp 2020» γνωστοποίησαν χθες ότι αύριο, Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 3 μ.μ., θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΠΣ Ηλείας (Δραγατσανίου & Παπαφλέσσα, Πύργος), όπου θα παρευρεθούν οι Υπεύθυνοι διοργάνωσης του Camp, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, κ. Άρης Κουλούρης και ο Ενωσιακός Προπονητής, κ. Αντώνης Χρυσανθακόπουλος. Κατά τη συνέντευξη Τύπου θα ανακοινώσουν επίσημα το αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες και δράσεις που θα λάβουν χώρα στο «1st Goalkeeper Camp 2020».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος