FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Πέλοπας Πύργου 2-0: Με πρωταγωνιστή τον Γκόμεζ

Ημερομηνία: 29-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως νίκησε 2-0 τον Πέλοπα Πύργου στη Ζαχάρω, στο πρώτο του επίσημο φιλικό παιχνίδι της σεζόν. Η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη ήταν καλή για πρώτο φιλικό, αλλά φυσικά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί το ρόστερ. Καλός όμως ήταν και ο Πέλοπας, που επιστρέφει στην Α1 τοπική και θα είναι ανταγωνιστικός.

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως προηγήθηκε 1-0 στο 20΄ με πλασέ του Κανάνι ύστερα από ασίστ του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού Γκόμεζ, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Μάλιστα, σκόραρε το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού στο 65΄, ύστερα από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Κακολύρη από αριστερά.

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Καπετανάκης, Γκούσκος, Ηλιόπουλος, Κατελούζος, Σκούρτας, Καπλάνης, Καλαντζής, Πλαστουργός, Κανάνι, Γκόμεζ, Σκοζάι. Αγωνίστηκαν και οι Τσίτσος, Χριστόπουλος, Ντούφας, Κακολύρης, Ζαχαρόπουλος, Ασημακόπουλος, Ραφαήλ.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Πότκα, Κοζοκάρου, Δαβουρλής, Αστερόπουλος, Δημητρόπουλος, Μακρής, Κανελλόπουλος, Μπαχούρος. Αγωνίστηκαν και οι Π. Πλατής, Δ. Πλατής, Β. Πλατής, Π.Κ. Πλατής, Νικολόπουλος, Λειβαδίτης, Παγωνίδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος