FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Διαβολιτσίου-Πανηλειακός 1-1: Σε καλό δρόμο…

Ημερομηνία: 29-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολύ καλή εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» και στο Διαβολίτσι

 

Ο Πανηλειακός έδωσε χθες το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι, στο Διαβολίτσι της Μεσσηνίας κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, που θα έχει αντίπαλο και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η νεανική ομάδα του Κώστα Λούσκου κόντρα στους έμπειρους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Διαβολιτσίου, έδειξε εκ νέου πολύ καλά στοιχεία. Προηγήθηκε 0-1 και ισοφαρίστηκε στην επανάληψη (τελικό 1-1), όπως είχε γίνει και στη Ζάκυνθο.

Ο Πανηλειακός ήταν εξαιρετικός στο α΄ ημίχρονο και δικαίως πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος 0-1. Ο Πρέντι είχε οριζόντιο δοκάρι για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και στο 20΄ έγινε το 0-1. Ο Λάμπης Μπάλλας εκτέλεσε φάουλ, έγινε κεφαλιά και ο Δημήτρης Τσίγκρηλας με προβολή στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, ο Γιώργος Λούσκος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν μετά από αντεπίθεση βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε άστοχα. Η ομάδα του Κώστα Λούσκου ήταν καλή και αμυντικά καθώς απειλήθηκε μόνο μία φορά στο α΄ ημίχρονο.

Στο β΄ μέρος, ο τεχνικός του Πανηλειακού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους «μικρούς» που ήταν στην αποστολή και στο 70΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1.

Ο Πανηλειακός ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Παπαπέτρου, Ι. Νικολόπουλος, Κύτταρης, Μπαβέλης, Π. Τσίγκρηλας, Λούσκος, Μπάλλας, Δ. Τσίγκρηλας, Πρέντι, Ασημακόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Μαλέσκος, Δαλαβούρας, Κάρδαρης, Ηλιόπουλος, Αρβανίτης, Αντύπας, Π. Νικολόπουλος, Χριστόπουλος, Μπατζαλής, Λιαρόπουλος, Κουσκουλιάνος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος