FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Διαγόρας Βραχνεΐκων 2-0: Πρώτη και μεγάλη νίκη!

Ημερομηνία: 07-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα μεγάλη κόντρα σε μια έμπειρη και δυνατή ομάδα του 7ου Ομίλου, τον Διαγόρα Βραχνεϊκων, με σκορ 2-0,  χθες στο Στάδιο Ζαχάρως. Η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη, έφτασε τους 4 βαθμούς σε 3 αγώνες και  έδειξε πως μόνο ξεγραμμένη δεν είναι και θα παλέψει για την παραμονή με όλες τις δυνάμεις της. Και αν αναλογιστούμε πως αρκετές ομάδες φέτος είναι ισοδύναμες, οι ερυθρόλευκοι μπορούν να τα καταφέρουν.

Κυρίαρχος…

Ο Ολυμπιακός που παρατάχθηκε με τον Φώτη Σκοζάι στη σύνθεσή του, άνοιξε το σκορ στο 25’, όταν μετά από σέντρα του Σκοζάι ο Καπλάνης με κεφαλιά έβαλε σε θέση οδηγού τον Ολυμπιακό (1-0). Το τέρμα αυτό έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα της Ζαχάρως, κόντρα στον Διαγόρα Βραχνεϊκων που δεν μπορούσε να αντιδράσει κόντρα στην καλοστημένη άμυνα του Ολυμπιακού.

Στην επανάληψη η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη ανέβασε και άλλο την απόδοσή της  κόντρα στους Αχαιούς που δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Η επιθετική πρωτοβουλία των «ερυθρόλευκων» απέδωσε καρπούς στο 63’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκοζάι ο Τσίτσος με κεφαλιά έκανε το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να απειλεί χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Καλαντζή, Παναγόπουλο και Ηλιόπουλο. Σημαντικότερη όλων, αυτή στο 78’, όταν ο Σκοζάι κέρδισε πέναλτι αλλά ο Παναγόπουλος από την «άσπρη βούλα» δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δρακόπουλο. Ο Διαγόρας απείλησε μόνο μία φορά στο 88’, αλλά ο Γιάννης Καπετανάκης κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Καπετανάκης, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κατελούζος, Τσίτσος, Καλαντζής, Κανάνι(78’ λ.τ. Ηλιόπουλος), Καπλάνης, Κακολύρης(60’ Σκούρτας- 70’ λ.τ. Πλαστουργός), Παναγόπουλος, Σκοζάι(85’ Ζαχαρόπουλος)

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Δρακόπουλος, Ράμμα, Τριανταφυλλόπουλος, Ρίλντι, Κοτσόκολος, Γ. Παπαδόπουλος, Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Καλιτσουνάκης, Γεωργαντόπουλος, Ούτσικας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος