FOLLOW US: facebook twitter

Πελόπιο-Πέλοπας 0-0: Μοιρασιά μεταξύ νεοφώτιστων-Σοβαρός τραυματισμός Αθανασόπουλου

Ημερομηνία: 07-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι δύο Πέλοπες, αυτός του Πελοπίου και αυτός του Πύργου, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Πελόπιο, σε ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε μάχες κέντρου  και στις δύο καλύτερες στιγμές τους, ο Μπαχούρος στο 20’ δεν μπόρεσε να νικήσει με κεφαλιά τον Αθανασόπουλο, ενώ στο 30’ ο Ζαφείρης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Μικελόπουλος απέκρουσε.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70’ ο Αγριδιώτης σούταρε άουτ και στο 90’ ο Μπακόπουλος που έκανε χρέη τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Αθανασόπουλου, απομάκρυνε σε κόρνερ το φάουλ του Παπαδάτου κι έτσι έμεινε το 0-0.

Το ματς σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Ηρακλή Αθανασόπουλου, που σε μια πτώση του στο χορτάρι, υπέστη εξάρθρωση αγκώνα, αποχώρησε από το γήπεδο και διεκομίστη στο νοσοκομείο.

Πελόπιο: Αθανασόπουλος (38’ λ.τρ. Μπακόπουλος), Βουρλούμης, Μπίρμπας, Δρουβιώτης, Καρβουνιάρης, Κατσώλης, Ζαφείρης, Τζάρος (69’ Ψηλογιαννόπουλος), Αγγελόπουλος (46’ Αγριδιώτης), Στροφύλλας, Κακόγιανος (72’ Χριστόπουλος).

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Παναγόπουλος, Πότκα, Παπαγεωργίου, Πλατής Β. (81’ Βαρζελιώτης), Αστερόπουλος, Μακρής (72’ Παπαδάτος), Μπαχούρος (60’ Γεωργίου), Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος (86’ Λειβαδίτης), Δαβουρλής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος