FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Α.Ε. Πηνείας 5-1: «Πεντάρα» με ανατροπή!

Ημερομηνία: 10-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως βρέθηκε να χάνει 0-1 στο 30΄ από την Α.Ε. Πηνείας στην έδρα του, αλλά ήταν καταιγιστικός κυρίως στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα και επικράτησε με 5-1. Έτσι, αύξησε στους 4 βαθμούς την απόσταση από την 5η θέση και απέκτησε πλεονέκτημα για τη συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους  ερυθρόλευκους με μακρινό βολέ του Γαλάνη στο 30΄, γράφοντας το 0-1. Η ομάδα του Σταύρου Μεντή ισοφάρισε στο 44΄ με κοντινή προβολή του Παπαγεωργίου. Στο 66΄ ο Παπαγεωργίου έβγαλε σέντρα στον Οικονομίδη και αυτός με κεφαλιά σημείωσε το 2 – 1. Στο 71΄, ξανά ο πολυτιμότερος ερυθρόλευκος Χρήστος Παπαγεωργίου, έγραψε το 3 – 1, «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του. Στο 83΄ο Π. Στροφύλλας ύστερα στην αντεπίθεση έκανε το 4 – 1 και ο Ασημακόπουλος στο 88΄, διαμόρφωσε με κοντινή προβολή το τελικό 5-1.

 

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Νικολόπουλος, Χριστόπουλος (78΄Ρουμελιώτης), Κύτταρης, Ρηγόπουλος, Οικονομίδης (70΄ Γ.Κουρούβανης), Στροφύλλας, Μπιμπής, Έλιοτ (84΄Ασημακόπουλος), Παπαγεωργίου, Κατσώλης.

Α.Ε. Πηνείας: Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος (84΄Νικολόπουλος), Μπουντουβής, Δ. Λιακόπουλος, Βλασσόπουλος, Παρασκευόπουλος (69΄ Κ. Χριστόπουλος), Α. Χριστόπουλος, Χριστακόπουλος (84΄Κατσώλης), Κ. Λιακόπουλος, Κ. Ρούνης, Γαλάνης (84΄ Γεωργακόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος