FOLLOW US: facebook twitter

Μακρίσια-Δόξα Ν.Μ. 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν!

Ημερομηνία: 10-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Α.Ο.Μ. και Δόξα Ν.Μανολάδας κόλλησαν στο μηδέν το απόγευμα του Σαββάτου στα Μακρίσια. Μια ισοπαλία που απομάκρυνε τέσσερις βαθμούς την ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη από την προνομιούχο τέταρτη θέση (παίζει με πολλές απουσίες στα τελευταία ματς), ενώ οι «αετοί» παρέμειναν στην 6η θέση, δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες δεν ήταν πολλές. Από πλευράς Α.Ο.Μ. ένα σουτ του Μούτσου στο 15΄ που απέκρουσε ο Σταθόπουλος, ύστερα από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση μέσα στην περιοχή της Δόξας. Και από πλευράς φιλοξενούμενων ένα διπλό δοκάρι του Δημητρόπουλου στο 25΄, με τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να καταλήγει στην αγκαλιά του Καρανικολού. Η Δόξα, που είχε καλή απόδοση, είχε κι άλλες δύο ευκαιρίες με τους Καζαντζή, Νίκο Μπακάλη.

 

Μακρίσια: Καρανικολός, Μπαλαούρας, Μπατζάκας, Διονυσόπουλος, Καρβουνιάρης , Καββαθάς, Μούτσος, Μπάλλας, Σταματελάτος, Πετρόπουλος (60΄ Χριστόπουλος), Ασημακόπουλος.

Δόξα Ν.Μ.: Σταθόπουλος, Χαβαριώτης (46΄ Μπλετσάκης), Τσιρίκος (60΄ Αθανασόπουλος), Μούζος, Κυριαζής, Καμαρινός, Δημητρόπουλος, Αναγνωστόπουλος (75΄ Α. Μπακάλης), Καζαντζής (90΄ Χατζηγιάννης), Παναγόπουλος, Ν. Μπακάλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος