FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζ.-Αλφειός 0-2: Αλφειός για πλέι-οφ-Παναγιωτακόπουλος αντί Μεντή στη Ζαχάρω

Ημερομηνία: 04-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός άλωσε τη Ζαχάρω, την προσπέρασε στη βαθμολογία και είναι στην 5η θέση, ένα βαθμό πίσω από την 4η Δόξα. Η ήττα του Ολυμπιακού έφερε τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Σταύρο Μεντή και αντικαταστάτης του είναι ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος.

Στο α΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 15΄ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Μπιμπή.

Στο β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 66΄ο Αγριδιώτης έπεσε στο έδαφος ύστερα από διεκδίκηση της μπάλας με τον Τσάμπρα και ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι και αποβολή του Τσάμπρα, απόφαση που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Το πέναλτι εκτέλεσε ο γκολκίπερ  Θεοδωρακόπουλος, που νίκησε τον 15χρονο Άλα κι έκανε το 0-1. Στο 77΄ οι πράσινοι έκαναν το 0-2 με τον Λιαμπότη ύστερα από αντεπίθεση (από ασίστ του Κανάνι) και ο Ολυμπιακός έμεινε με 9 παίκτες στο 83΄ λόγω αποβολής του Γκούσκου με απευθείας κόκκινη για εξύβριση και λίγο αργότερα αποβλήθηκε και ο Σταύρος Μεντής για διαμαρτυρία.

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κύτταρης, Καββαθάς, Μπιμπής (56΄Στροφύλλας), Έλιοτ (65΄ Άλα), Κατσιώλης (80΄λ.τρ. Ντάβαρης), Τζέιμς (46΄Οικονομίδης), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος.

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Πρίφτης, Λιαμπότης, Μανέτας, Δρογγίτης, Δαβουρλής (86΄ Τεκερλέκης), Καλαντζής (73΄Ντάβαρης), Κακολύρης, Κανάνι (90+΄ Τριανταφυλλόπουλος), Μπάρκας, Αγριδιώτης (82΄Μακρής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος