FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας-Ολυμπιάδα 3-1: Στο κόλπο οι «αετοί»

Ημερομηνία: 04-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε 3-1 την Ολυμπιάδα Γουμέρου και πλέον είναι στην 4άδα των πλέι-οφ, μπροστά από Αλφειό και Ολυμπιακό Ζαχάρως. Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη προηγήθηκε στο 30΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Καζαντζής, το οποίο αρχικά απέκρουσε ο Φλιππόπουλος και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Δυο λεπτά μετά  ο Διαμαντής Παναγόπουλος με ατομική προσπάθεια έκανε το 2-0. Το 3-0 έκανε ξανά ο Παναγόπουλος στο 55΄με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Η Ολυμπιάδα μείωσε σε 3-1 στο 85΄με ατομική ενέργεια του Διαμαντάκου, ενώ στο 90΄ έχασε ευκαιρία με απευθείας φάουλ του Γιώργου Ροδόπουλου, το οποίο έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ι.Β.  Φωτακόπουλος με δεύτερη κίτρινη.

Οι άνθρωποι της Ολυμπιάδας, εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία, για τα δυο πέναλτι που δόθηκαν υπέρ της Δόξας.

Δόξα Ν.Μ.: Σταθόπουλος, Μπακάλης, Μπλετσάκης (60΄ Αγγελόπουλος), Μούζος, Κυριαζής, Καμαρινός, Δημητρόπουλος (75΄ Φωτόπουλος), Τσιρίκος, Κουλούρης (80΄ Αργυρόπουλος), Παναγόπουλος, Καζαντζής (70΄ Χαβαριώτης).

Ολυμπιάδα: Φιλιππόπουλος, Χρυσ. Αγγελόπουλος (80΄ Ι.Α. Φωτακόπουλος), Γ. Μπίρμπας, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας, Ι.Β. Φωτακόπουλος, Καλαντζής, Γεωργίου (68΄ Χρ. Αγγελόπουλος), Γ. Ροδόπουλος, Διαμαντάκος, Ν. Ροδόπουλος (54΄ Δ. Μπίρμπας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος