FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός: Στην πρώτη ομάδα ο Καλογερόπουλος, με απόφαση Μαρτίνς

Ημερομηνία: 03-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το προηγούμενο Σάββατο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανέβασε 5 «μικρούς» στην πρώτη ομάδα, με σκοπό να βοηθήσουν στις προπονήσεις, αλλά και να τους αξιολογήσει. Ένας εξ αυτών ήταν ο 16χρονος Ανδραβιδαίος στόπερ Αλέξης Καλογερόπουλος, ο οποίος άρεσε πολύ στον Πορτογάλο τεχνικό, που αποφάσισε να τον κρατήσει στην πρώτη ομάδα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα to10.gr, «ο μικρός ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του προπονητή των Πειραιωτών για την παραμονή του, αλλά και για το ειδικό πρόγραμμα που θα πρέπει να κάνει σε ατομικό επίπεδο, για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το κορμί του. Ο Καλογερόπουλος αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι κάλυψαν τα χρήματα που έπρεπε να πληρώσουν στον Αστέρα Τρίπολης και έκαναν δικό τους τον 16χρονο (26/07/2004) κεντρικό αμυντικό, που θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους στη θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ήδη 1.87μ. και συνεχίζει να ψηλώνει, ενώ είναι δυνατός και αθλητικός…

Το ενδιαφέρον στην περίπτωση του Καλογερόπουλου είναι ότι αρχικά είχε επιλεγεί να αγωνίζεται με την ομάδα Κ17. Στη διάρκεια της χρονιάς ανέβηκε στην Κ19 και έκανε συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Νικοπολίδη. Και μόλις την περασμένη εβδομάδα ανέβηκε στην πρώτη ομάδα.

Κλέβοντας τελικά την παράσταση και κερδίζοντας μια μόνιμη θέση στις προπονήσεις του Μαρτίνς. Μπαίνοντας στα βαθιά από τα 16 του. Και πλέον είναι στο χέρι του να αποδείξει ότι αξίζει να μονιμοποιηθεί. Και να πάρει ευκαιρίες με τον καιρό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος