FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σ.-Κουρτέσι 1-1: Πολύτιμος βαθμός στο ντεμπούτο Παπουτσή

Ημερομηνία: 09-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου πήρε πολύτιμο βαθμό στα Σαβάλια επί του Ολυμπιακού στο ντεμπούτο του Μιχάλη Παπουτσή στον πάγκο (1-1). Οι ερυθρόλευκοι, που είχαν αρκετές απουσίες (Μπράβος, Χοτζάι, Σαββανίδης, Ρούνης), έχασαν ευκαιρία να προηγηθούν στο 25΄ όταν ο Θανάσης Αντωνόπουλος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) και στο 42΄ ο ΑΠΟΚ, αποδείχτηκε πιο εύστοχος από την άσπρη βούλα με τον Κωστόπουλο (0-1), σε πέναλτι που κέρδισε ο Ντίνος Καπώνης από τον Τσακοπιάκο. Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός πίεσε και είχε χαμένες ευκαιρίες στο 48΄ με τον  Αβραμόπουλο, στο 70΄ με σουτ του Σταυρούλια που απέκρουσε ο Μουρτζίνης  και ισοφάρισε τελικά στο 80΄ με κοντινό σουτ του Αντωνόπουλου, από σέντρα του Κολτσίδα. Οι γηπεδούχοι είχαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 86΄ σε τετ-α-τετ του Σταυρούλια, που πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα.

Ολυμπιακός Σ.: Κουτσαβίτης, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Αβραμόπουλος, Τσακοπιάκος, Χ. Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κολτσίδας, Γεωργίου (48΄ Σταυρούλιας), Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος (70΄ Κάσσας).

ΑΠΟΚ: Μουρτζίνης, Φιλιππακόπουλος, Μητρόπουλος, Αλ. Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Σωτηρόπουλος (63΄ Λυκουργιώτης), Κωστόπουλος (89΄ Τσιχλιάς), Κυριαζής, Κουρκουμέλης, Κ. Καπώνης, Α. Κόσκορης (82΄ Αλ. Σπ. Καπώνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος